Filmska kompanija Lionsgate objavila je novi trejler za film „Džon Vik 4“, četvrti nastavak akcione franšize sa Kijanu Rivsom. Veliki akcioni spektakl u bioskope stiže u proleće 2023. godine u distribuciji Blitz filma.

Radnja novog filma odvija se širom sveta i donosi akciju posebne vrste. Džon Vik se suočava sa svojim najsmrtonosnijim protivnicima dosad u nadolazećem četvrtom nastavku serijala. Cena za njegovu glavu raste i Džon Vik vodi svoju borbu protiv Visokog Stola na globalnom nivou. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog sveta, film vodi gledaoce u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin.

Povezana vest:  Sin Arnoldna Švarcenegera u bolnici

U režiji Čada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Basila Ivanika i Erika Lija u filmu glume Kijanu Rivs, Doni Jen, Bill Skarsgord, Lorens Fišbern, Hirojuki Sanada i Šeimer Anderson.

Za scenario su zaslužni Šej Haten i Majkl Finč. Kijanu Rivs, Luiz Rosner, Dejvid Liči Majkl Paseornek su izvršni producenti filma.

Džon Vik 4, u distribuciji Blitza pogledajte u svim bioskopima u martu 2023.

Povezana vest:  Veliki aplauz za film „Nečista krv – Greh predaka” na otvaranju Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji