Robert Pattinson u novom filmu s Reese Witherspoon

robertpatinsonIz Holivuda stiže vest da je Robert Pattinson u pregovorima za ulogu u filmu „Water For Elephants“ na čijoj listi glumaca se već nalazi holivudska lepotica Reese Witherspoon. Reč je o adaptaciji Francisa Lawrence po knjizi Sarah Gruen, a Robert bi trebalo da tumači lik Jacoba koji radi u cirkusu.Ovom projektu sudeći po Deadline Hollywoodu trebalo bi da se pridruži i Sean Penn. 
Priča, postavljen u vreme američke Velike depresije, je o siročetu Jacobu, koji je odrastao s neprilagođenim osobama i nakazama u Benzini Brothers najspektakularnijem cirkusu na svetu. Kasnije Jacob postaje veterinar u istom tom cirkusu i zaljubljuje se u udatu zvezdu šou-programa Marlena ( Reese Witherspoon) i Rosie slonicu (za ovaj odnos se nadamo da je čisto platonski).
Problem je što je Marlena udata za trenera životinja Augusta koji je pravi slučaj za ludnicu i ova uloga je navodno zanimljiva Sean Pennu.
Plan je da se sve postavi pred kamere pre nego što Pattinson zablista na snimanju četvrtog nastavka sage „Sumrak“ – Breaking Dawn. Penn je uključen u projekat „The Three Stooges“, ali to neće krenuti dok se ne reše problemi koje ima MGM. I izgleda da je Francis Lawrence planirao da ovaj projekat završi pre nego što krene da radi „Stg Rock“. 
Roman se završava sa scenama u kojima je Jacob mnogo stariji i opisuje svoje događaje iz staračkog doma, pa ćemo možda Pattinsona gledati kako stari u stilu Benjamina Buttona. Ali Rob je već navikao da igra straije glumce, u Sumraku mu je samo 108 godina, pa 90 ne bi trebalo da bude tako strašno.

Povezana vest:  Vlada Švajcarske podržala 9. Bašta Fest