Jason Momoa je Konan Varvarin
momoaPotraga je završena! Prema pisanju Deadline Hollywood, Jason Momoa , zvezda serije Stargate Atlantis, ali i poznat po ulozi u čuvenoj seriji Čuvari plaže, izabran je da igra Konan u rimejku Marcusa Nispela po originalnoj Konan Varvarin franšizi Roberta E. Howarda. Borba za ulogu je bila žestoka jer su mu glavni konkurenti bili Jared Padalecki, zvezda serije Supernatural, i Kellen Lutz, koji se proslavio ulogom vampira u Sumrak serijalu.
Momoa je učestvovao u nekoliko probnih scena tokom kojih je držao mač. Očigledno, to je ono što je ubedilo Nispel da je Momoa dorastao da krene stopama Arnolda Schwarzeneggera. Najava je dobra vest za producente, jer je početak snimanje Konana zakazan za 15. mart u Bugarskoj. Bilo kakvo dalje pomeranje termina snimanja može samo da utiče na povećanje cene projekta, a to nikome nije u interesu.
Po pisanju Latino Review uloga Korina, Konanovog oca, je ponuđena Mickey Rourku. Novosti, međutim, nije potvrđena. Ali izgled i stas Rourkovog lik u filmu „The Wrestler“ svakako čine ove glasine prihvatljivim …
U međuvremenu prisetite se kakav je Jason bio čuvar!
jason_momoa_baywatch

Povezana vest:  Grlić zadovoljan prođom filma u Beogradu