Ladies night događaj uz film film ,,Čarobni Majk: Poslednji ples” koji će vas ostaviti bez daha, zakazan je u svim Cineplexx bioskopima u sredu 8. februara od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Treći nastavak franšize blockbastera ,,Čarobni Majk” radio je renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi reinkarnirali čaroliju!

Povezana vest:  Leteći ćilim uživo i druženje sa Aladinom u subotu na Novom Beogradu - Cineplexx Delta City

I Čeninga Tejtuma ponovo gledamo kao Majka Lejna, Salmi Hajek pripala je uloga bogatašice a režiju potpisuje Stiven Sodenberg.

Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

Povezana vest:  Ruska premijera "Enklave" danas na festivalu u Moskvi

Ladies night događaj u Cineplexx bioskopima upotpuniće i pokloni našeg partnera ,,Viva By Ela”, koji je obezbedio po tri poklona za najsrećnije dame u svim bioskopima.

Trejler filma ,,Čarobni Majk: Poslednji ples“ – https://youtu.be/pJr1g7CVyy4

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.