Bezimeni..

Bezimeni sa Liamom Neesonom na prvom mestu američke box-office liste

Glumac Liam Neeson ponovo se dokazao, film „Unknown“ u kojem igra glavnu ulogu osvojio je prvo mesto na američkom box-officeu ovog vikenda.

Film je u svom debiju zaradio 21,8 miliona dolara, ostavivši iza sebe još jednu akcijsku priču, film „I Am Number Four“, sa zarađenih 19,5 miliona dolara na drugom mestu.

Povezana vest:  Filmu “Strahinja Banović” Stefana Arsenijevića nagrada za najbolji scenario na festivalu u Belgiji

U ostvarenju Warner Brosa Neeson glumi botaničara koji se budi iz kome. Njegova supruga, međutim, tvrdi da ga ne poznaje i da je drugi čovek uzeo njegov identitet…

Dok DreamWorksov film „I Am Number Four“, u kojem igra Alex Pettyfer, privlači mlađu publiku, „Unknown“ je među retkim pobednicima na box-officeu koji je privukao starije ljubitelje filma. Prema podacima Warner Brosa, više od 50 posto gledalaca filma ima iznad 50 godina, a 89 posto su stariji od 25 godina.

Povezana vest:  Čime je Jennifer Lawrence naljutila Miley?

-Neeson je pravi. Dajte mu odgovarajuću ulogu i on ne može podbaciti – kaže Dan Fellman, šef distribucije u WB-u.

Iza dve akcije, na trećem mestu našla se Disneyeva animirana komedija „Gnomeo & Julija“, sa 19,4 miliona dolara, a taj je film dosad zaradio ukupno 50,4 miliona dolara. Romantična komedija „Just Go With It“, sa Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston ovog je vikenda zaradila 18,2 miliona dolara, te je s prošlosedmičnog prvog pala na četvrto mesto na box-officeu, javio je AP.

Povezana vest:  Kameron Dijaz za sad ne planira da ima decu