vinks

VINKSICE OD PONEDELJKA 17. OKTOBRA NA KIDS FESTU!

sinhronizovan animirani film VINKS:ČAROBNA AVANTURA od 17. oktobra biće prikazan na repertoaru Kids Fest-a.

Od četvrtka, 20. oktobra, ovaj film stiže i na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Ster, Takvud, Roda, Dom Sindikata, Arena (Novi Sad) i Ster Montenegro (Podgorica).

U odabranim bioskopima film će biti prikazan i u 3D tehnici.

Proslava za početak nove školske godine je u toku u Alfa školi za Vile, kada je zabava iznenada prekinuta od strane Ajsi, Darsi, Stormi i zlih Triksica. Bez Blum, Vinksice su prisiljene da reše haos koji su veštice napravile prekidanjem zaba i krađom tajanstvenog predmeta. U međuvremenu, Blum je u Dominu gde uživa u svom novom životu kao princeza. Konačno je pronašla svoje roditelje, a Skaj je zaprosio.

Povezana vest:  "Pritajeno zlo: Osveta 3D" uskoro u bioskopima

Međutim, nije zlato sve što sija, i tri drevne veštice su se vratile da uznemiravaju Stelu, Lejlu, Tehnu, Muzu, Floru i Blum. Povrh toga, Erendor, Skajev otac, zabranjuje mu da se oženi princezom Domina. Mračna tajna visi iznad kraljevstva Eraklion i sad je vreme da je Skaj, zakoniti vladar kraljevstva, otkrije.

U međuvremenu, uz pomoć Triksica, drevne veštice su uspele da pronađu Drvo života koje održava ravnotežu između pozitivne i negativne magije. One su uspele da razbiju tu ravnotežu moćnom vradžbinom i da isisaju dobru energiju iz Medžiksa. Sada bez moći, Blum i njene drugarice moraće još jednom da se suoče s vešticama, simbolom zla.

Povezana vest:  "Tajnoj operaciji" i "Argu" nagrade za najbolji scenario

Da li će naše heroine uspeti da vrate ravnotežu u magičnu dimenziju? I koja je to tajna koja sprečava Skaja i Blum da budu zajedno? Da li će njihova ljubav preživeti ovaj test?