milos_krasic_vs_gre

Otac Miloša Krasića povređen u saobraćajnoj nesreći

 

Otac Miloša Krasića – Veljo koji je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Zubin Potok u kojoj je jedna osoba poginula, zadobio je lakše telesne povrede i nije životno ugrožen. Dežurni hirurg u Zdrastvenom centru u Kosovskoj Mitrovici dr Dragiša Jakšić da je Veljo Krasić, inače otac fudbalera Miloša Krasića, u saobraćajnoj nesreći zadobio lakše telesne povrede, da je stabilno i da nije životno ugrožen.

Povezana vest:  Borusija u finalu, Jojić odigrao ceo meč

Otac našeg fudbalskog reprezentativca primljen je na odeljenje hirurgije sa povredama glave i tela, ugruvan je i ima oguljotine kože lica i desne ruke, rekao je Jakšić i dodao da se njegovo zdravstveno stanje prati i u toku je dijagnostika.

U teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Zubin Potok u mestu Ugljare jedna osoba je poginula dok je druga povređena. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 7.30 sati poginuo je Vučina Jakšić, dok je povređen Veljo Krasić – rekao je zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić.

Povezana vest:  Smog odložio utakmice u Moskvi

Na lice mesta su izašli pripadnici policije koji su obavili uviđaj.  Zbog ove nesreće u prekidu je bio saobraćaj na toj deonici puta.