Novi film Roberta Pattinsona „Remember Me“
remember_me2Drama „Remember Me“ govori o dvoje mladih ljubavnika koji zajadno pronalaze sreću i smisao u životu. Ali, dok pokušavaju da se nose sa porodičnim tragedijama, njihova krhka veza je u opasnosti… U glavnim ulogama Robert Patison (Robert Pattinson), Emili de Revin (Emilie de Ravin) i Pirs Brosnan(Pierce Brosnan).
U filmu „Remember Me“ (Upamti me) Robert Patison tumači lik glavnog junaka Tajlera, buntovnog mladog Njujorčanina koji je otuđen od svoga oca (Pirs Brosnan) još od dana kad je tragedija razdvojila njihovu porodicu.
Tajler misli da niko na svetu ne može da razume njegove probleme sve dok igrom sudbine ne upozna Eli (australijska glumica Emili de Revin, najpoznatija po ulozi u seriji „Lost“ ).
Ljubav je bila poslednja stvar na koju je Tajler mislio, ali dok bolje upoznaje Eli, u njoj vidi nezavisni duh koji ga inspiriše, pa polako počne da se zaljubljuje u nju.
Veza sa Eli Tajleru pomaže mu da konačno pronađe sreću i smisao u životu.
Ali ubrzo, skrivene tajne se otkrivaju, a okolnosti koje su ih spojile prete da ih zauvek razdvoje.
remember_me_1Film „Remember Me“ govori o moći ljubavi, snazi porodice i značaju strasti u životu. To je priča koja pokazuje koliko je važno živeti svaki dan kao da je poslednji…
Ostvarenje, čiji je budžet bio 20 miliona dolara i u kojem glumi i oskarovac Kris Kuper (Chris Cooper) poznat po ulozi u filmu „Adaptacija“, imaće svetsku premijeru 12. marta.
Trejler za film možete pogledati OVDE!
Povezana vest:  Kristen Stjuart moli Roba da joj oprosti