Distributerska kuća Taramount film je najavila  da će se premijere filma „3211“, prvog domaćeg muzičkog filma na ovim prostorima, održati  u utorak 19. septembra, u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd.

Karte za premijerne projekcije od ovog trenutka su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa. Obezbedite ih na vreme i pogledajte u našim bioskopima iskrenu, emotivnu i do sada neispričanu priču Stefana Đurića Raste, koji nam ovom prilikom predstavlja i svojih 7 novih numera, napisanih u toku služenja zatvorske kazne.

Nikada do sada domaća bioskopska publika nije imala priliku da na velikom platnu gleda film koji je mešavina žanrova, muzičkog, biografskog i trilera, a fanovi Stefana Đurića Raste će po prvi put moći da u bioskopu dožive jedan muzički album!

Povezana vest:  Mel Gibson pod istragom zbog napada na fotoreporterku

U režiji Danila Bećkovića i Andrijane Stojković, ova forma filma predstavlja pravo osveženje u našoj kinomatografiji. Scenario je napisao Dimitrije Vojnov, producent filma je Balkaton d.o.o. a distributer Taramount film.

Rastini fanovi širom Srbije konačno će imati priliku da čuju njegovu priču o odrastanju, životu, kreativnom stvaralaštvu i o tome šta za njega predstavljaju muzika i sloboda.

Povezana vest:  "Borg i McEnroe" uskoro u bioskopima

 O FILMU: Film „3211“ je istinita priča o uspešnom muzičaru Stefanu Đuriću koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme.

„3211“ je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film „3211“ prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta. 

Povezana vest:  JAMIE FOXX DOBITNIK NAGRADE "MTV GENERATION AWARD" NA "2013 MTV MOVIE AWARDS"

Specifičnost filma „3211“ je u tome što će u njemu premijerno biti predstavljene pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211. 

Film „3211“ na redovne repertoare naših bioskopa stiže 21. septembra.

Do kraja distribucije filma album „3211“ neće biti plasiran na digitalne platforme, što znači da će Rastini fanovi imati priliku da čuju pesme isključivo u bioskopima širom Srbije i Evrope.

Tizer trejler možete pogledati na ovom linku: https://youtu.be/hXNm6E5H3C4