angelina_jolie_tokio

Anđelina Džoli kod Kristijan Amanpur progovorila o braku s Bredom Pitom
 
U intervjuu s Kristijanom Amanpur, koji će američka publika imati prilike da vidi večeras, Anđelina Džoli izjavila je da ih njihovo šestoro dece stalno ispituje hoće li se mama Anđi i tata Bred venčati, a lepa Anđa je dala baš diplomatski odgovor!
Anđelinu Džoli ove je nedelje ugostila ABC-jeva slavna novinarka i urednica Kristijana Amanpur u emisiji ‘Nightline’ da bi razgovarale o njenom rediteljskom debiju ‘U zemlji krvi i meda’ inspiriranom događanjima za vreme rata u Bosni  i Hercegovini.
Ali razgovor bivše ratne reporterke s Džoli ipak ne bi bio potpun bez pitanja o njezinoj vezi s Bredom Pitom. Kada ju je Amanpur upitala hoće li se ikada udati, Džoli je pokušala izbeći pitanje. ‘Kad imate šestoro dece, to je kao da ste se obavezali – rekla je.
-Deca su me pitala o braku neki dan, a ja sam ih pitala da li je to samo zato što žele veliku tortu.
Andželina i Bred podižu šestoro dece, Medoksa, Paksa, Zaharu, Šiloh te trogodišnje blizance Knoksa i Vivijen.
-Gledaju filmove u kojima se ljudi venčaju i žive, znate, srećno do kraja života. Šrek i Fiona su u braku. A mi smo im objasnili da je naša odluka da osnujemo porodicu najveća predanost koju neko može pokloniti nekome – izjavila je glumica i rediteljka, a prenosi Huffington Post. U prethodnim razgovorima Bred Pit je izjavio da će on i Anđelina Džoli možda razmotriti brak kad to bude omogućeno svim parovima – i gej i heteroseksualnim.
-Mi ćemo se venčati kad to bude mogao svako da uradi – izjavio je u septembru za časopis Parade.
Džoli i Pit ušli su u vezu 2003. na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith’. U to je vreme Pit bio oženjen s Dženifer Eniston. Službeno su se razveli u januaru 2005, a samo šest meseci kasnije Pit i Džoli objavili su svoju vezu.
Džoli je bila dva puta u braku: s Džonijem Lijem Milerom od 1995. do 1997. i Biijem Bobom Torntonom. Nakon dva propala braka izjavila je da se nikad više ne bi udala.
Uprkos činjenici da par očigledno nema takvih planova, mediji sebi ne mogu pomoći i stalno najavljuju veliko venčanje megazvezda.
Povezana vest:  Dan strave i užasa 31. oktobra u bioskopima Cineplexx