kupsrbije1

SENIORKE I SENIORI – ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE
Žreb u petak
 
Žreb za četvrtfinale 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša obaviće se u petak, 09. decembra u 12,00 časova u beogradskom hotelu „M“.
Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije na programu su 21. i 24. decembra. U četvrtfinalu Kupa Srbije u obe konkurencije igraće se po dve utakmice, a pobednici će izboriti plasman na Finalni turnir. Žreb će biti poludirigovan, a u prvom „šeširu“ će biti četiri prvoplasirane ekipe iz prošle sezone. Domaćini prvih utakmica četvrtfinala biće ekipe koje nisu nosioci.
Plasman u četvrtfinale 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica do sada su izborili Dinamo Azotara iz Pančeva, TENT iz Obrenovca, Vizura iz Beograda, Jedinstvo iz Užica, Poštar 064 iz Beograda i Kolubara iz Lazarevca. Poslednji četvrtfinalista biće pobednik meča Novi Sad – Crvena zvezda, koji će se odigrati u petak, 09. decembra od 15,00 časova u Maloj sali SPC “Vojvodina” u Novom Sadu.
U muškoj konkurenciji, utakmice osmine finala su na programu, danas, sutra i u četvrtak.
SENIORKE – ČETVRTFINALE 46. KUPA SRBIJE:
I GRUPA (NOSIOCI):
POBEDNIK MEČA NOVI SAD – CRVENA ZVEZDA, VIZURA, NIS SPARTAK (SUBOTICA), TENT (OBRENOVAC).
II GRUPA:
DINAMO AZOTARA (PANČEVO), KOLUBARA (LAZAREVAC), JEDINSTVO (UŽICE), POŠTAR 064.
SENIORI – ČETVRTFINALE 47. KUPA SRBIJE:
I GRUPA (NOSIOCI):
POBEDNICI MEČEVA KLEK SRBIJAŠUME – PARTIZAN TERMOELEKTRO, SMEDEREVO – VOJVODINA NS SEME (NOVI SAD), DUNAV VOLEJ (NOVI SAD) – CRVENA ZVEZDA I OBILIĆ – RADNIČKI (KRAGUJEVAC).
II GRUPA:
POBEDNICI MEČEVA ŽELEZNIČAR – SPARTAK (LJIG), NOVI SAD – RIBNICA (KRALJEVO), VGSK (VELIKO GRADIŠTE) – JEDINSTVO (STARA PAZOVA) I SPARTAK (SUBOTICA) – MLADI RADNIK (POŽAREVAC).
Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije na programu su 21. i 24. decembra. U četvrtfinalu Kupa Srbije u obe konkurencije igraće se po dve utakmice, a pobednici će izboriti plasman na Finalni turnir. Domaćini prvih utakmica četvrtfinala biće ekipe koje nisu nosioci.
Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORI, Spartak slavio u Ljigu, pobeda Partizana