Taramount film sa ponosom obaveštava da su od danas u prodaji karte za najnoviji nastavak filmske priče o najomiljenijoj i najvrcavijoj grčkoj porodici „MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3″ (MY BIG FAT GREEK WEDDING 3)!

Svetski fenomen MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA, scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo dolazi u bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Pridružite se porodici Portokalos na njihovom emotivnom, urnebesnom i punom preokreta putovanju u Grčku i porodičnom okupljanju. Opa!

Povezana vest:  Čarli Šin u bolnici

U sredu, 6. septembra, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a u saradnji sa Ambasadom Republike Grčke I Ušće Shopping Centrom, biće održana svečana premijera, gde ćemo poslednjim danima leta udahnuti lepotu i duh Mediterana i publici omogućiti nezaboravan bioskopski doživljaj! Savršen spoj ukusa, muzike i radosti, kakav se oseća samo u Grčkoj, moći će da dožive svi koji budu prisustvovali premijeri filma.

Povezana vest:  Srpski filmovi i autori na ZAGREB DOX-u

Nakon svečane projekcije, od četvrtka 7. septembra, ova neodoljiva komedija prikazivaće se na  edovnom repertoaru svih bioskopa.

Karte, kako za premijernu tako i za redovne projekcije filma od danas su u prodaji!

Ne oklevajte i ne propustite priliku da među prvima pogledate film koji će vas nasmejati do suza, probuditi tople emocije i podsetiti na lepa iskustva koja ste imali u Grčkoj.

Povezana vest:  Dugometražni film mladog reditelja Svetislava Dragomirovića uskoro stiže u bioskopeDugometražni film mladog reditelja Svetislava Dragomirovića uskoro stiže u bioskope

Foto: Yannis Drakoulidis / Focus Features