Kreativni studio za animaciju iz Srbije ILBE Studios, deo renomirane produkcijske kuće Iervolino & Lady Bacardi Entertainment iz Rima, angažovan je na delu vizuelnih efekata za film „Kil ‘Em All 2“. U ovom dugo očekivanom nastavku akcionog filma iz 2017. godine, glavne uloge tumače Žan Klod Van Dam i Žaklin Fernandez. ILBE Studios sa ponosom učestvuje u ovom projektu, pružajući lokalnim umetnicima još jednu priliku da svoje veštine i talente pokažu internacionalnoj publici.

U ovom filmskom nastavku, agenti CIA, Filip i Suzan, su na novom zadatku u Evropi. Film je nastao po scenariju tima poznatih scenarista Džima Agneva i Ferdinanda Del Omoa, kojem se pridružio i Andrea Jervolino, ujedno i producent na filmu. Režiju potpisuje Valeri Milev, poznato rediteljsko ime u ovom žanru.

Povezana vest:  Sutra počinje 29. Festival evropskog filma Palić

Kao jedan od prvih investitora u ovoj oblasti u Srbiji, srećan sam što mogu da svedočim da Srbija, Beograd i Novi Sad, postaju novi Holivud. Vidim izuzetan napredak i potencijal lokalnih umetnika koji su sve iskusniji i veštiji u filmskoj profesiji, naročito u oblasti animacije i vizuelnih efekata. Lokalnim timovima sada su povereni internacionalni projekti koji privlače globalno poznata imena u Srbiju. Uz fantastičnu saradnju sa Džoni Depom, sa ponosom najavljujemo i  novi film sa legendarnim Žan Klod Van Damom u glavnoj ulozi, kojem će dodatnu vrednost dati lokalni VFX tim. Izuzetnu zahvalnost dugujemo Ministarstvu kulture Republike Srbije, na čelu sa Ministarkom Majom Gojković, čija podrška kroz podsticaje i promociju rezultira sve većim brojem novih domaćih i stranih produkcija, koje biraju da rade baš ovde, transformišući Srbiju u mesto susreta novih talenata i internacionalnih zvezda, istakao je Andrea Jervolino, suosnivač ILBE i ILBE Studios i jedan od producenata filma.

Povezana vest:  Wimpy Kid zaradio najviše novca na bioskopskim blagajnama

ILBE Studios je tokom prethodnih godina izgradio značajan portfolio u radu na animaciji i vizuelnim efektima u filmovima namenjenim bioskopskoj distribuciji kao što su „Lamborghini – the Man Behind the Legend“ i „Tell It Like a Woman“ kao i za nekolicinu televizijskih ostvarenja iz ILBE produkcije. Uz kontinuirani rad na animiranom serijalu „Puffins Impossible“ sa Džoni Depom u glavnoj ulozi, u skladu sa misijom i dugoročnim usmerenjem svoje matične kuće, ILBE Studios nastavlja rad na animiranim ostvarenjima i filmskim projektima za internacionalno tržište i saradnju sa svetskim zvezdama.

Povezana vest:  Rođendan Hobita!