Kate_Hudson

Kejt Hadson se seli u Veliku Britaniju

Kejt Hadson (Kate Hudson) i Met Belami (Matt Bellamy) u Velikoj Britaniji kupili su kuću od 8 miliona funti. Par koji iščekuje svoje prvo dete svoj je mir pronašao u severnom Londonu. 31-godišnja glumica rekla je da će Engleska prestonica biti savšreno mesto za vaspitanje i podizanje deteta. Upravo zbog toga Amerikanka je odlučila da napusti domovinu i korenje pustiti negde drugde.

Povezana vest:  Procureo snimak borbe Batmana i Banea

Kuća u koju će se mlada porodica useliti osim spavaće sobe, kuhinje i kupaztila sadrži i mini-ambulantu, sobe za goste i igru i ostale pripadajuće prostorije. U njoj će glumica i 32-godišnji roker stanovati preko godine, a za odmor i razonodu kupiće sebi i kuću u Devonu, blizu njegovih roditelja. Novim domom zadovoljan je i Kejtin sedmogodišnji sin Rajder (Ryder), iz braka s Krisom (Chris) Robinsonom, ali i njena majka Goldi Hon (Goldie Hawn) i očuh Kurt Rasel (Russell).

Povezana vest:  Ulrih Zajld gost Beldocs festivala

-Sigurno ću puno više vremena provoditi u Londonu, ali mislim da ću se ipak često vraćati i u Ameriku. N mogu odjednom zauvek otići – rekla je Kejt za britanski nedeljni Mail.