Crni_labud_1

Svečana premijera filma “Crni labud“ u Narodnom pozorištu 9. marta

U  želji da beogradskoj publici pruži priliku da uživa u „Crnom labudu“, filmu koji je doneo Oskara glavnoj glumici Natali Portman, u posebnoj atmosferi pozorišne dvorane, distributerska kuća „MegaCom Film“ inicirala je nesvakidašnju akciju u sklopu koje će, 9. marta u Narodnom pozorištu, biti održana svečana premijera ovog ostvarenja. Film će biti prikazan u dva termina, u 19 i 21 sat.

Povezana vest:  Tri dana strave i užasa na Paliću – Objavljen program 3. Dead Lake Horror & Wine Festivala

Ova neobična akcija, prva takve vrste u našem gradu, organizovana je u saradnji sa Beogradskim festivalom igre i Narodnim pozorištem, a pod sloganom Umetnost podržava umetnost.

Crni_labud_2„Crni labud“, novi film kultnog reditelja Darena Aronofskog, je priča o balerini Nini, čiji je život potpuno posvećen umetnosti. Umetnički direktor baletske trupe, Tomas Liroj, traži novu prima-balerinu za predstavu koja će otvoriti sezonu – „Labudovo jezero“. Nina je logičan izbor, ali balerina Lili, takođe privlači direktorovu pažnju. „Labudovo jezero“ je najzahtevnija plesna partitura klasičnog repertoara i zahteva protagoniskinju koja poseduje nevinost i ljupkost belog labuda, ali i prevrtljivost i aroganciju senzualnog crnog labuda.  Nina savršeno odgovara ulozi belog labuda, dok je Lili oličenje crnog labuda. Kako se odnos dve balerine se iz rivalstva pretvara u čudno prijateljstvo, Nina dolazi u dodir sa svojom mračnom stranom koja preti da je uništi.

Povezana vest:  Dženifer Lorens: Nikad ne bih volela da budem slavna kao Kristen

Glavne uloge u ovom ostvarenju tumače Natali Portman, Mila Kunis, Vensan Kasel i Vinona Rajder.

Ulaznice po ceni od 300, 400 i 500 dinara su dostupne na blagajni Narodnog pozorišta.

„Crni labud“ će biti na redovnom bioskopskom repertoaru od 10. marta.