nikola_sjekloca_novi_sad

MEČ ZA WBC POJAS

Nikola Sjekloća cilja Berlin

 

Nikola Sjekloća ponosni vlasnik WBC internacional pojasa u supersrednjoj kategoriji posle pobede u Novom Sadu, inače 19 u karijeri (5KO) uzeo je dva dana pauze a sada nastavlja sa treninzima jer sledi meč u Berlinu 1. aprila.

Nije prvoaprilska šala već će Sjekloća za mesec dana ponovo ući u ring a ostaje da se vidi ko će mu biti protivnik. Naravno, to će mu biti meč za rejting i ako pobedi imaće priliku da u narednom period izazove Engleza Karla Froha (WBC). Froh (27(20KO) 1 poraz) već ima zakazan meč za 21. maj u Notingemu (Engleska) protiv Glena Džonsona (Jamajka, 51(35KO) 14 poraza).

Povezana vest:  MEČ ZA WBA TITULU, Feliks Strum odbranio pojas

Naime, Sjekloća sutra putuje za Budvu gde će biti do 6. marta a zatim se vraća u Beograd gde će nastaviti da trenira. Očekuje se i odlazak u glavni grad Nemačke gde će sparingovati i spremati se za meč koji će mu, ako pobedi, dati uslov da boksuje za WBC prvaka sveta.

-Osećam se odlično posle meča u Novom Sadu. Odmorio sam se dva dana a sada nastavljam sa radom da bi se što bolje pripremio za meč u Nemačkoj – rekao je kratko Sjekloća.

Povezana vest:  Kontroverzni Rahimov ipak izabran za predsednika AIBA

Sve potrebne informacije oko predstojećeg meča biće poznate 7. marta kada bi predstavnici Srpske profi boks federacije trebalo da organizuju konferenciju za medije i obelodane pojedinosti oko meča.

PHOTO: ataimages.rs