Svečana beogradska premijera dugoočekivanog filma o životu popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, „Nedelja“ zakazana je za 16. januar u mts dvorani, dok će novosadska biti održana dan kasnije, 17. januara. Film koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara.

https://youtu.be/LuLwf-gUn6c

Sjajna glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan i Nela Mihajlović, dočaraće nam duh Dorćola kroz priču o odrastanju jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima.

Povezana vest:  Džejms Makavoj u "Vrani"?

„Film Nedelja je pre svega priča o Džeju, ali i o prijateljstvu, o Dorćolu i o dorćolskim mangupima. To je priča o životu na ulici tokom sedamdesetih i osamdesetih godina. Okupili smo sjajnu ekipu, vredno smo radili i sada sa nestrpljenjem čekamo da to pokažemo publici. Raduje me što su reakcije na trejler bile fenomenalne i verujem da će ovo ostvarenje obeležiti 2024. godinu“, ističe Vladan Anđelković, producent filma.

Povezana vest:  Dženifer Aniston postavila ultimatum: Ženi me do kraja godine, ili je kraj!

Film je nastao u produkciji „Pelicula production“, uz podršku Telekoma Srbija i Filmskog centra Srbije. Režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović, dok je za distribuciju ovog ostvarenja zadužena ArtVista.

Foto: Pelicula Production