PRIČA O IGRAČKAMA (TOY STORY ) I TREJLER

U bioskopima od 11. februara 2010. godine

SAMO U 3D TEHNICI

 

toy_storyPovratak Dizni/Piksarove „Priče o igračkama 1 “ na veliko platno označava početak Dizni digitalne 3D „Priče o igračkama“ proslave, koja će kulminirati potpuno novom avanturom sa Bazom i Vudijem u glavnim ulogama: „Priča o igračkama 3“ – u bioskopima od 17. juna 2010.

Povezana vest:  Uskoro na HBO nikada prikazana verzija filma "Kum"

Oni su igračke, oni pričaju – bar kad ljudi nisu tu– i oni su se vratili…proslavljajući povratak franšize „Priča o igračkama“ – ovog puta u Dizni digitalnom 3D-u! PRIČA O IGRAČKAMA, film koji je sve započeo, vraća publiku na putovanje prepuno zabave i avanture, viđenu očima dve rivalske igračke – Vudija (glas mu je pozajmio TOM HANKS), visokog i mršavog, dopadljivog kauboja i Baza Lajtjira (TIM ALEN), neustrašivog svemirskog rendžera. Neobičan dvojac vremenom će naučiti da ostavi po strani lične razmirice kad ih okolnosti razdvoje od vlasnika Endija i kada se nađu u urnebesnoj misiji prepunoj avanture gde je jedini način da prežive da sklope nesiguran savez.

Povezana vest:  “Plavi cvijet” Zrinka Ogreste i „Frans” Bruna Dimona sutra na programu Festivala evropskog filma Palić

Reditelj: John Lasseter

Uloge: Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Annie Potts, John Morris, Erik von Detten, Laurie Metcalf, R. Lee Ermey

Žanr: Animirana komedija/avantura

Studio: Disney/Pixar

Trejler za film možete pogledati OVDE!