Distributerska kuća Taramonut javlja da od četvrtka, 15. februara, u naše bioskope stiže nova filmska avantura „ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2“ (SCHOOL OF MAGICAL ANIMALS 2), sinhronizovana na srpski jezik i prolagođena najmlađoj publici. Novi doživljaji simpatičnih mališana iz čuvene, i po mnogo čemu posebne škole, zabaviće vaše porodice i odvesti vas u jedan čarobni svet, u kojem je i nemoguće – moguće.

Zato ne propustite priliku da pogledajte ovaj film na velikom platnu i povedite vaše najdraže u nezaboravni bioskopski provod.

Povezana vest:  Snimak Čarlija Čaplina bez uspeha na aukciji u Londonu

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2 je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

Povezana vest:  Film Olivera Stouna "Wall Street: Novac nikad ne spava" na otvaranju 18. L’Oréal Paris Cinemanie

Režija: Sven Unterwaldt Režija sinhrinizacije: Dušica Novaković

Glasovi SINHRONIZACIJA: Darija Vračević, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Mina Ivanović, Milan Antonić, Branislav Platiša, Dragan Vujić, Viktor Majer, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Todorović, Aleksandar Gligorić, Milan Tubić, Milena Moravčević

Uloge: Emilia Maier, Loris Sichrovsky, Lilith Johna, Leonard Conrads, Emilia Pieske, Nadja Uhl, Justus von Dohnányi, Heiko Pinkowski, Milan Peschel

Povezana vest:  Dejvid Bekam počinje glumačku karijeru u filmu Gaja Ričija

Žanr: porodična avantura

Scenario: Thorsten Näter, Sven Unterwaldt, Alexander Dydyna, Viola M. J. Schmidt

Zasnovano na bestseleru Margit Auer za mlade i decu

Producenti: Alexandra Kordes, Meike Kordes

Izvršni producent: Fred Kogel