U domaće bioskope 22. februara stiže animirani film zasnovan na jednom od najpopularnijih manga serijala svih vremena! Zahvaljujući reditelju Haruou Sotozakiju, publika u Srbiji biće u prilici da gleda Tanđira i njegove pratioce u ostvarenju „Ubica demona: Hašira obuka“ (Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba: To the Hashira Training).

Film je zasnovan na serijalu manga stripova Kojoharua Gotogea objavljenom u okviru SHUEISHA JUMP COMICS-a. Serijal se sastoji od 23 tomova, a do sada je prodato više od 150 miliona primerka širom sveta, uključujući digitalne verzije, što ga čini jednim od najprodavanijih manga serijala svih vremena.

Povezana vest:  Nina Dobrev: Čak me i roditelji pitaju da li sam se udala

Ubica demona: Hašira obuka“ sadrži scene iz 4. sezone „Ubice demona“, epizode ​​1 koje publika do sada nikada nije videla, i premostiće narativ između 3. i 4. sezone. Pripremite se za intenzivnu obuku Tanđira i njegovih pratilaca, dok se pripremaju za sukob sa Muzan Kibucudžijem.

Ubica demona: Hašira obuka“ je jedna od retkih manga priča u kojoj svako može da uživa. Na neki način idealna je za početnike u manga svetu, a u njoj će uživati i okoreli fanovi japanskih stripova i filmova.

Povezana vest:  Sutra se obeležava svetski dan Džejmsa Bonda