Another Year 2

„Još jedna godina“ (Another Year) i „Amerikanac“ (The American) samo na FEST-u 5. marta

Film Majka Lija “Još jedna godina” (Another Year), koji je ove godine imao nominaciju za Oskara za najbolji originalni scenario, premijerno će biti prikazan na FEST-u u subotu, 5. marta u terminu od 16.30.

“Još jedna godina” prati bračni par koji je srećno dočekao pozne godine i koji proživljava još četiri godišnja doba okruzen prijateljima, kolegama i članovima porodice, svima pomalo nesrećnim i nezadovoljnim životima koje vode.

Povezana vest:  Betmen u Beogradu!

Trejler možete pogledati OVDE!

The American_12“Amerikanac” (The American) u režiji autora kultnog filma Control, Antona Korbejna, sa Džordžom Klunijem u glavnoj ulozi, biće prikazan na FEST-u istog dana u terminu od 22.00.

Ovaj triler prati Džeka, profesionalnog ubicu, koji želi da se posle neočekivano teškog posla u Švedskoj povuče iz posla. Ali, pred njim će biti još jedan zadatak koji ga odvodi u miran italijanski gradić u kome će se osećati daleko od opasnosti. Dok je tamo, prima neobičnu porudžbinu da izradi oružje za misterioznu Matildu. Ubrzo će sklopiti prijateljstvo sa lokalnim sveštenikom Benedetom i zaljubiti u meštanku Klaru. Ali, izlaskom iz senke izazvaće sudbinu…

Povezana vest:  "Ted 2" od četvrtka u bioskopima

Trejler možete pogledati OVDE!