legenda_cuvarima_dvd

Iz Tucka stižu nova DVD izdanja filmskih hitova

LEGENDA O ČUVARIMA

LEGEND OF THE GUARDIANS

Reditelj: Zak Šnajder

Scenarista: Džon Orlof, Emil Stern

Uloge: Helen Miren, Emili Barkli, Ebi Kornis, Rajan Kvanten

Žanr: Avantura

Trajanje: 97 minuta

Poznati reditelj Zek Snajder (300, Posmatrači) debituje na polju animacije ovom fantastičnom avanturom zasnovanom na omiljenim knjigama Ketrin Laski. Mlada sova Soren divi se očevim epskim pričama o Čuvarima Ga’Hula, mitskim krilatim ratnicima koji su vodili veliku bitku za spas svih sova od zlih Čistih. Kada on i njegov brat Klud ispadnu iz svog doma na vrhu drveta i dospeju u svet Čistih, na Sorenu je da sprovede smelo bekstvo uz pomoć drugih hrabrih sova. Zajedno, oni traže Veliko Drvo, dom Čuvara – jedine nade za pobedu nad Čistima i spas kraljevstva sova. U glumačkoj ekipi punoj zvezda, između ostalih se nalaze Ebi Korniš, Miriam Magolis, Helen Miren, Sem Nil, Džefri Raš, Džim Stardžis i Hjugo Viving

Povezana vest:  Eva Longoria na Facebooku potvrdila da se razvodi

grad_lopova_dvdGRAD LOPOVA

THE TOWN

Reditelj: Ben Aflek

Scenarista: Piter Krejg, Ben Aflek

Uloge: Ben Aflek, Dzeremi Rener, Rebeka Hol, Kris Kuper, Džon Hem

Žanr: Drama

Trajanje:. 116 minuta

Planirajući posao koji bi mogao njegovoj bandi doneti najveći plen ikada, dugogodišnji lopov planira i izlaz iz svog dotadašnjeg života i grada dok beži od agenta FBI koji želi da uhvati njega i njegovu bandu pljačkaša banaka. Pored toga što predvodi sjajnu ekipu glumaca, Ben Aflek je i reditelj i koscenarista ovog napetog kriminalističkog trilera koji se odvija – i često eksplodira – na lokacijama u Bostonu. U ostalim ulogama su Rebeka Hol, Džon Ham, Džeremi Rener, Blejk Lajvli, Tajtus Veliver, Pit Postletvejt i Kris Kuper.

Povezana vest:  Stiže Šrek

moja_prva_ljubav_dvdMOJA PRVA LJUBAV

FLIPPED

Reditelj: Rob Rajnera

Scenarista: Rob Rejner, Andru Šeinmen

Uloge: Medlin Karol, Kalan MekOlif, Rebeka De Mornej

Žanr: Drama

Trajanje:. 90 minuta

Kada se dvoje mladih osnovaca Brajs i Džuli prvi put sretnu, Džuli zna da je u pitanju ljubav. Brajs nije toliko siguran. U narednim danima i godinama, Brajs (Kalan MekOlif) čini sve što može da drži svoju napadnu skoro-devojku na distanci – a pametna i nezavisna Džuli (Medlin Kerol) nastavlja da mu daje šansu da se predomisli. Ova nežna romantična komedija o odrastanju reditelja Roba Rajnera vodi ovo dvoje od osnovne do srednje škole, kroz trijumfe i poraze, porodične drame i prvu ljubav, dok oni otkrivaju stvari koje će definisati ko su – i šta znače jedno drugome.

Povezana vest:  Premijera filma “Kralj Petar Prvi” u Sava centru, Kombank dvorani i Cineplexx Ušću

ljubav_na_daljinu_dvdLJUBAV NA DALJINU

GOING THE DISTANCE

Reditelj: Nanet Burnštajn

Scenarista: Geof Latulip

Uloge: Dru Barimur, Džastin Long, Kristina Eplgejt, Čarli Dej

Žanr: Romantična komedija

Trajanje: 98 minuta

Erin (Dru Barimor) i Geret (Džastin Long) doživljavaju letnju romansu u Njujorku, ali nijedno od njih ne očekuje da to traje pošto Erin ode kući u San Francisko, a Geret ostane u Velikoj Jabuci zbog posla. Ali posle šest romantičnih sedmica, nijedno nije sigurno da želi da se sve to završi. Uprkos naspramnim obalama, negativnim prijateljima i porodici i nekolicini neočekivanih iskušenja, ovaj par možda nalazi nešto što liči na ljubav. Uz pomoć puno SMS poruka i noćnih telefonskih razgovora, možda bi i mogli da održe ljubav na daljinu.