Artur

Oskarovka Helen Miren ostavlja svoj otisak ispred Grumanovog kineskog pozorišta!

Međunarodno priznata glumica Helen Miren će 28.marta dobiti čast da ostavi svoje otiske ispred  Grumanovog kineskog pozorišta.

Ceremonija će početi od 11:30, kojom će Helen biti uvršćena u odabranu grupu ljudi koji su ostavili svoj neizbrisiv trag u ovom velikoj holivudskoj tradiciji.

Povezana vest:  Vitaker i Vilis u drami nezavisne produkcije

Čast da predstavi Miren na ovakvoj ceremoniji imaće Rasel Brend, njen prijatelj i kolega u očekivanoj romantičnoj komediji “Artur”.

Miren je dobila međunarodno priznanje za njen rad na sceni, velikom platnu i televiziji. Za glavnu ulogu u filmu “Kraljica” osvojila je Oskara, Zlatni globus, nagradu BAFTA i SAG nagradu. Ostvarila je i uspešnu karijeru u okviru televizije, osvojivši nagrade Emi, Zlatni globus i SAG nagradu za naslovnu ulogu u HBO seriji “Elizabeta I”, kao I dva Emija I tri nagrade BAFTA za glavnu ulogu u seriji “Glavni osumnjičeni”.

Povezana vest:  Pola veka filmova o Džejmsu Bondu

Helen Miren ćemo imati priliku da pogledamo u filmu “Artur”, koji u bioskope kreće 12.maja. U ovom modernom prikazu klasika, Miren nam donosi lik Hobsona, koji je prvobitno bio batler, a sada je dadilja umiljatom milijarderu Arturu (Rasel Brend), neodgovornom šarmeru koji se uvek oslanjao na njen dobar osećaj da ga izvuče iz nevolje.

Povezana vest:  Rasel Krou o Robinu Hudu

Trejler za film „Artur“ možete pogledati OVDE!