Crni_labud_1

Natali Portman imala dublerke u filmu „Black Swan“

Bila je to najbolja gluma ove godine vredna najprestižnije filmske nagrade Oscar. Natali Portman, ovogodišnja nabolja glumica briljirala je u ulozi strastvene balerine u filmu „Black Swan“. Ali, Portmanova je sada suočena s optužbama da možda ipak nije zaslužila ovu statuu.

Gledaoci širom sveta, koji su bili oduševljeni balerinom iz filma „Black Swan“, sigurno nisu znali da je Portmanova imala „malu pomoć“ pri snimanju tog filma, kojim je stekla još veću slavu.

Povezana vest:  Festival holandskog filma u DOB-u

Dvadesetdevetogodišnju glumicu, koja čeka prvo dete, u filmu su u nekim scenama zamenile dublerke, plesačice Kimberli Prosa i Sara Lejn.

Međutim, njen partner i koreograf na filmu, Benjamin Milepijd, istakao je da njena gluma ne bi trebala biti stavljena pod znak pitanja. Milepijed, koji je ujedno verenik lepe glumice i otac njenog deteta, rekao je kako je njen nastup u filmu bio jako uverljiv, fantastičan i sa prelepim plesnim pokretima.

Povezana vest:  Film "Bogovi Egipta" od 25. februara u bioskopima

-Mediji pišu da su dublerke uradile veći deo posla. One su se samo pojavile u scenama u kojima se vide noge. Iskreno, 85 posto tog filma je Natalie – rekao je Milepijed, prenose američki mediji.

Natali se počela baviti plesom još kad je bila dete, a godinu pre početka snimanja filma za koji je dobila Oscara išla je na treninge koji su trajali i po pet sati dnevno.

Povezana vest:  Lista deset najgledanijih filmova u SAD

Prosa, jedna od njenih dublerki je izjavila kako su svi plesači na sceni bili impresionirani plesom holivudske glumice.