JenniferGarner_AliasSeason3promoLegendardnu Miss Marple će glumiti Dženifer Garner

Legendarnu junakinju Miss Marple iz knjiga britanske spisateljice Agate Kristi (Agathe Christie) u novom filmu će glumiti mnogo mlađa žena. U ekranizaciji ove priče lik Miss Marple će uteloviti glumica Dženifer (Jennifer) Garner, pišu britanski i američki mediji.

Disney je otkupio prava za ekranizaciju priče o Marple, a radnja će biti smeštena u današnjem vremenu. U Holivudu očigledno smatraju da će lepotica u 30-tim gledateljima biti mnogo primamljivija od zrele usedelice koja rešava zločine u engleskom selu, kako je spisateljica u svojim knjigama opisala Miss Marple.
Garner već ima detektivskog iskustva na filmskom i TV ekranu, a jedna od najupečatljivijih uloga u njenoj karijeri je ona u televizijskoj seriji „Alias“.
Adaptaciju ove priče uradiće Mark Frost, a gledaocima ostaje da vide šta će ispasti na kraju od svega toga. Naime, knjige Agate Kristi su nastale između 1930. i 1970. godine i Miss Marple je vrlo originalan kultni književni lik, sa ogromnim životnim iskustvom i umećem pronicanja u ljudsku prirodu do srži.

Povezana vest:  Premijera ruskog filma "Sa dna do vrha" u Kombank dvorani 01.oktobra