Lazar-Ristovski

“Radnički rep”Lazara Ristovskog hit na Jutjubu

 

“Radnički rep”, pesma iz filma “Beli lavovi”, koju izvodi Lazar Ristovski, a koja je premijerno prikazana u petak, u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, postala je hit na Jutjubu. Nakon premijere u emisiji, pesma je postavljena na zvanični kanal filma, i za samo dva dana pogledalo je ok 40 000 ljudi.

“Bravo Lazo, legendo!”,  “Kako Laza repuje, pozavidelo bi mu pola reperske scene!”, “Ovo je rep pesma godine” – samo su neki od komentara na “Radnički rep“. Tekst za pesmu napisao je Ristovski, autor muzike je Tomo Babović, a poznati muzičar Gru je Lazaru pomogao oko rep ritmova.

Povezana vest:  Denev: Evropskim glumicama je lakše nego američkim

“Beli lavovi” su priča koja govori o ljudima koji se teško snalaze u ovim teškim vremenima, pa su prinuđeni da rade poslove koje inače ne bi. Operska pevačica Bela peva operske arije po kućama. Filmski reditelj Gruja, umesto igranih filmova, snima svadbe i sahrane. Glavni junak Dile (Lazar Ristovski) želi da promeni nešto. Pritisnut snovima o boljem i pravednijem životu, izazvan pričama o radnicima, seljacima i poštenoj inteligenciji koje nema ko da povede u neki bolji život, Dile je odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

Povezana vest:  Ašer spreman za ulogu Šugar Rej Leonarda

“Srbija je umorna od loših vesti i nešto mora da se menja. Mi smo odavno u kapitalizmu, samo narod još nije obavešten o tome. Zato je april vreme kada ćemo početi da svodimo račune. Revoluciju počinjemo filmom ’Beli lavovi’” –  rekao je Lazar Ristovski koji u filmu tumači glavnu ulogu.

Premijera filma „Beli lavovi“ zakazana je za 27. april u Sava centru. Ulaznice su od danas u prodaji.

Povezana vest:  Putin uručio ruski pasoš glumcu Stivenu Sigalu

„Radnički rep“ možete pogledati OVDE!