largo_vinc_dvd

„Largo Vinč“ na DVD-u

Avanturistički film “Largo Vinč: Smrtonosna osveta” u kome igraju Predrag Miki Manojlović, Radivoje Raša Bukvić, Tomer Sisli, Kristin Skot Tomas, objavljen je u okviru novog Cinearsovog DVD kola od 13. aprila 2011. god.

Ovaj francuski film baziran je na istoimenom belgrijskom stipu Filipa Franka (Philippe Francq) i Žana Van Hamea (Jean Van Hamme). Glavni junak stripa i filma je Largo, koga je kao bebu usvojio vlasnik multinacionalne kompanije i poverio na čuvanje jednoj porodici na Jadranskom moru.

Radnja filma počinje kada policija pronađe beživotno telo milijardera Neria Vinća (Miki Manojlović). Očigledno, u pitanju je ubistvo osnivača i većinskog vlasnika deonica moćne kompanije Vinč. Postavlja se pitanje, ko će naslediti ovu finansijsku imperiju? Zvanično, Nerio nema rođake. Ali,on je imao dobro čuvanu – sina Larga (Tomer Sisli), koga je Nerio usvojio pre trideset godina iz jednog sirotišta sa prostora bivše Jugoslavije. Problem će nastati kada mladi naslednik završi u zatvoru pod optužbom za trgovinu drogom. Nerio je ubijen. Largo u zatvoru. Šta ako su ova dva događaja deo istog, skrivenog plana koji kontroliše neko iz imperije Vinc?

Povezana vest:  Danijel Redklif: Ja uopšte nisam kul tip

Nedavno je završeno snimanje i nastavka ovog filma Largo Winch: The Burma Conspiracy koji je krajem februara počeo da se prikazuje u Francuskoj, Belgiji i Rusiji.

U okviru novog Cinearsovog DVD kola objavljen je i film nagrađivanog britanskog reditelja Asifa Kapadie “Daleko na severu” koji donosi divnu i šokantnu priču o opstanku i osveti.

daleko_na_severuDALEKO NA SEVERU (FAR NORTH)

Povezana vest:  ''Sumrak'' postaje televizijski film?

Režija: Asif Kapadia

Uloge: Michelle Yeoh, Michelle Krusiec, Sean Bean

Žanr: kriminalistička drama

Trajanje: 83 min.

„Daleko na severu“ je  uzbudljivo ostvarenje nagrađivanog britanskog reditelja Asifa Kapadie (The Warrior). Smešten u pust i dalek predeo Arktika, film donosi divnu, šokantnu priču o opstanku i osveti.

Protiv svojih instikata, Saiva spasava ranjenog stranca iz leda i neguje ga uz pomoć mlade Anje. Po njegovom oporavku dve žene će ubrzo početi da se bore za njegovu naklonost i oni će se naći u uzavrelom ljubavnom trouglu.

Povezana vest:  Cinears dovodi filmovi sa festivala u Kanu

TRANSMORFERSI (TRANSMORPHERS)

Režija: Leigh Scott

Uloge: Matthew Wolf, Amy Weber, Shaley Scott

Žanr: naučna-fantastika

Trajanje: 83 min.

Rasa robota iz dalekog svemira pokorila je Zemlju i prisilila ljude da žive u podzemnom svetu. Posle 300 godina dominacije robota grupica ljubi napraviće plan kako da ih pobedi. Uslediće konačna bitka između ljudi i mašina, bitka u kojoj će ljudima biti potrebna sva snaga ovog sveta!