Sucker-Punch-Movie

Najgledaniji filmovi u britanskim bioskopima

 

Horor film „Vrisak 4“ bio je najgledaniji prošlog vikenda u britanskim bioskopima, preneo je sajt Didžital spaj. U četvrtom filmu franšize čiji je režiser Ves Krejven ponovo igraju Nev Kembel, Kortni Koks i Dejvid Arket.

Na drugom mestu liste gledanosti je animirani film „Rio“ čijim junacima glasove daju Džesi Ajzenberg, En Hatavej, Džejmi Foks I vil.aj.em.

Povezana vest:  Predstavljen program 24. Festivala autorskog filma

Avanturistička komedija „Your Highness“ u kojoj igraju Deni Mekbrajd, Džejms Franko i Natali Portman zauzela je treće mesto dok je na četvrtoj poziciji horor fantazija „Crvenkapa“ s Amandom Sajfrid u naslovnoj ulozi.

Na petom mestu je animirani film „Hop“ o dogodovštinama uskršnjeg zeke kojem glas daje Rasel Brand; šesti je naučnofantastični triler „Osam minuta“ a sedmo mesto je pripalo trileru „Bezgranično“ u kojem su glavne role poverene Robertu de Niru i Bredliju Kuperu.

Povezana vest:  PREMIJERA PARADE U SAVA CENTRU, Veoma dobar prijem "Parade" kod publike

Animirani film „Vini Pu“ je osmi, akciona avantura „Sucker Punch“ je na devetom mestu a na desetoj poziciji je francuski film „Les petits moućoirs“ u režiji Gijoma Kanea, sa Marion Kotijar u glumačkoj postavi.