lindsay-lohan

Lindsi Lohan u filmu o mafijaškoj porodici Goti

 

Američka starleta Lindsi Lohan priključila se glumačkoj ekipi koja snima film o mafijaškoj porodici Goti, jednoj od najozloglašenijih u Njujorku.

Lindsi Lohan će igrati suprugu Džona Gotija Mlađeg u ostvarenju „Gotti: Three Generations“ u kojem će glavu mafijaške porodice, Džona Gotija Starijeg igrati Džon Travolta. Ranije su se pronosili glasovi da će ona dobiti ulogu ćerke Gotija Starijeg.

Povezana vest:  Milena Marić na pripremama za novi angažman

Agenciji AP Lindsi Lohan je rekla da je angažovanje za taj film za nju velika čast i prilika da se ponovo dokaže kao glumica.

-Zaista sam uzbuđena što se ponovo vraćam na snimanje i što ću razjasniti sva pogrešna tumačenja mog ponašanja i pokazati da je to ono što volim da radim – izjavila je ona.

Povezana vest:  Beba Bridžit Džons 'prevremeno' u bioskopima od 8. septembra

Goti Mlađi, koji tvrdi da je mafijaški život napustio 1990-ih, prodao je prava na svoju priču kompaniji Fjore films koja sprema priču fokusiranu na odnos Gotija Mlađeg s ocem. Film će biti sniman u Njujorku a u bioskope bi trebalo da stigne 2012.

Lindsi Lohan je i sama nekoliko puta imala probleme sa zakonom, poslednji put u slučaju krađe ogrlice vredne 2.500 dolara za koju je optužuje jedna juvelirska radnja, zbog čega sutra treba da se pojavi pred sudom u Los Anđelesu.

Povezana vest:  Premijera filma "Munje opet!" 29. mart u Beogradu