Kanda_Kodza_i_Nebojsa

MTV PREMIJERA

KANDA KODŽA I NEBOJŠA “PAŠĆU U SVEST”

MTV vam ovog ponedeljka, 25. aprila, u 20 časova, premijerno predsatavlja novi spot beogradskog sastava Kanda Kodža i Nebojša za numeru “Pašću u svest”.

Pesma “Pašću u svest” nalazi se na najnovijem album “Manifest”, koji predstavlja novi idejni, koncepcijski i produkcijski iskorak benda koji nas je vec navikao da svakim sledećim albumom nastavljaju da pomeraju standarde koje sami postavljaju. Numere donose, pored već konstatovane neraskidive veze kafane i rokenrola, i recept za tajnu letenja kao i teme neophodnosti povremenog padanja u svest, eksplozivni obračun sa krizom morala, ali i optimističko dozivanje divnih dana.

Povezana vest:  Muzika Džona Koltrejna lajtmotiv večeri Jazz sredom #21

Album “Manifest” sniman je u studiju “Red water”, čime je bend nastavio saradnju sa prošlog albuma sa snimateljem i producentom Andrejom Jovanovićem. Ovo izdanje je uspešno najavio singl “Kafane i Rock’n’roll”, koji je na svim relevantnim listama dugo zauzimao prvo mesto, a sajt Popbox ga je proglasio za singl godine.

Da li će i numera “Pašću u svest” nastaviti istim stopama uspeha, proverite u ponedeljak, 25. aprila, u 20 časova, samo na MTV kanalu!

Povezana vest:  Na Platou Milana Mladenovića ovog vikenda sviraju Di Luna Bluz Bend i Vlada Džet Bend