Rio poster

MCF MegaCom Film bioskopske preporuke za praznike: „Rio“, „Voda za slonove“, „Žena za ukras“ i „Usamljenost prostih brojeva“

Bioskopski hit „Rio“, koji je do sada gledalo 25 000 gledalaca, kao i tri bioskopske premijere – „Voda za slonove“, „Žena za ukras“ i „Usamljenost prostih brojeva“, preporuke su „MegaCom Filma“ za predstojeće uskršnje praznike.

Novo ostvarenje autora „Ledenog doba“, animirana avantura za sve generacije „Rio“, već dve nedelje nalazi se na vrhu gledanosti bioskopa širom sveta. Dosadašnja  zarada ove tople i duhovite priče o prijateljstvu, ljubavi i novim izazovima iznosi skoro 200 miliona dolara. „Rio“ su na srpski sinhronizovali Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Marko Živić, Luna Lu i Ivan ivanović kao specijalni gosti, i mnogi drugi domaći glumci sa velikim iskustvom u sinhronizaciji. Moguće ga je gledati i nesinhronizovanog, u 3D kao i u klasičnim bioskopskim salama. „Rio“ je na repertoaru bioskopa „Kolosej“, „Ster Cinemas“, „Roda Cineplex“, „Tuckwood Cineplex“, Dom sindikata, i „Arena Cineplex“ u Novom Sadu.

Povezana vest:  Premijera novog filma Stevana Filipovića "Pored mene" 23. septembra

Robert Petinson, oskarovka Riz Viterspun i oskarovac Kristof Volc igraju u filmu „Voda za slonove“, romantičnoj drami snimljenoj prema istoimenom bestseleru Sare Gruen. „Život je najspektakularniji šou na zemlji“, moto je ove nežne i uzbudljive priče koju je na veliko platno preneo reditelj blokbastera „Ja sam legenda“, Frensis Lorens.  „Voda za slonove“ jedan je od 10 najzanimljivijih filmova 2011. godine kojima sajt Box Office Mojo predviđa najveći uspeh. „Voda za slonove“ je na repertoaru bioskopa „Kolosej“, „Ster Cinemas“, „Roda Cineplex“, Dom sindikata, i „Arena Cineplex“ u Novom Sadu.

Povezana vest:  U SUSRET USKRSU - PORODIČNI VIKEND U BIOSKOPU CINE GRAND CAPITOL PARK RAKOVICA

Kultni francuski reditelj Fransoa Ozon i diva francuske kinematografije Ketrin Denev sreli su se ponovo radeći na ekscentičnoj i urnebesnoj komediji „Žena za ukras“. Brojni kritičari kažu da je uloga  gospođe koja izlazi iz anonimnosti iz bračnog života preuzimajući upravljanje fabrikom najbolja uloga Ketrin Denev u poslednjih nekoliko godina. Radnja „Žene za ukras“ smeštena je u osamdesete godine prošlog veka, a partnera Ketrin Denev u ovoj otkačenoj priči punoj preokreta igra Žerar Depardje. „Žena za ukras“ je na repertoaru multipleksa „Kolosej“.

Povezana vest:  9. Grossmann festival fantastičnog filma i vina od 15. do 20. jula

Italijanska drama „Usamljenost prostih brojeva“, snimljena prema istoimenom bestseleru, priča je o Mati i Elis, muškarcu i ženi čiji se životi stalno prepliću. Koliko god se trudili, njih dvoje ne uspevaju da ostvare bliskost. Fizičar Paolo Đordano, od koga je ovaj književni prvenac napravio evropsku zvezdu,  zasnovao je priču o odnosu između ovo dvoje ljudi na odnosu dva prosta broja – oni se mogu podeliti jedino sa 1 i sa samima sobom, tako da su zauvek ujedinjeni tim pravilom, i zauvek rastavljeni. Uznemiravajući, kompleksan i ubedljiv, „Usamljenost prostih brojeva“ je divan portret različitosti. „Usamljenost prostih brojeva“ je na repertoaru Dvorane Kulturnog centra Beograda.