january-jones-2

Dženuari Džons trudna, ali ne želi da kaže ko je otac

Dženuari Džons (January Jones), zvezda serije ‘Momci s Medisona’, objavila je da je trudna, ali nije otkrila identitet oca, davši do znanja da će dete podizati sama.

-Dženuari Džons srećna je što može objaviti da ove jeseni očekuje svoje prvo dete – rekla je njena menadžerka časopisu People, dodavši: -Raduje se novom poglavlju u svom životu kao samohrana majka.

Povezana vest:  Sprema se Salt 2

Zvezda uspešne serije dugo je sama nakon što je raskinula vezu s komičarom Džejsonom Sudeikisom. Par je, navodno, prekinuo zbog udaljenosti – on je radio u Nju Jorku na emisiji ‘Saturday Night Live’, dok je ona snimala u Los Anđelesu.

Džons, koja u seriji glumi Betty, očajnu domaćicu, suprugu marketinškog maga Dona Drapera, povezivali su s brojnim poznatim muškarcima. Lista navodnih partnera je impresivna:  Adrian Brodi, Džim Kari, pevač Džoš Groban, naftaš Brendon Dejvis. Pre nego što je postala slavna, dok je još bila model za modnu kuću Abercrombie and Fitch, izlazila je s Eštonom Kutčerom, a nedavno je otkrila da je on nije podržavao u nastojanjima da uspe kao glumica.

Povezana vest:  Najgledaniji filmovi u Velikoj Britaniji

Uz ulogu u uspešnoj seriji, Džons će uskoro glumiti ulogu Emme Frost u sledećem X-Menu.