brad_angelina

Sekretarica tuži Breda Pita i Andželinu Džoli

 

Bivša sekretarica Breda Pita i Andželine Džoli, koja je radila u njihovom vinogradu na jugoistoku Francuske, podnela je tužbu sudu zbog „nezakonitog“ otpuštanja.

Sekretarica, koja je od 2002. radila na imanju u Provansi, „otpuštena je u februaru 2010. pod izgovorom da je od novembra 2009. bila na bolovanju i da je time ugrozila firmu“, kazao je njen advokat Emanuel Lido.

Povezana vest:  Strastvena scena Christine Ricci i Roberta Pattinsona

-Ona taj otkaz nije prihvatila i smatra da protivzakonitim – dodao je advokat i objasnio da njegova klijentkinja traži 80.000 evra odštete pred pomirbenim sudom, francuskom sudskom instancom koja se bavi odnosima radnika i poslodavaca.

Njegova klijentkinja javno će se izjasniti na ročištu, zakazanom za 7. jun u sudu u Draginjanu.

-Pošto smo suočeni sa zaglušujućom tišinom, odlučili smo da preduzmemo određene korake – kazao je advokat.

Povezana vest:  Novi trejler za rusku komediju "Sluga” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi

Bred Pit i Andželina Džoli kupili su u junu 2008. imanje Miraval, zamak iz 17. veka sa 400 hektara šume i vinograda koji se trenutno renovira. Glamurozni par doputovao je na festival u Kanu, koji je otvoren u sredu. Andželina Džoli na festivalu promoviše animirani film „Kung Fu Panda 2“, a Bred Pit je među zvezdama filma „The Tree of Life“ Terensa Malika, koji je među kandidatima za Zlatnu palmu.

Povezana vest:  Prvi srpski film sniman u Vijetnamu: „Road to Agartha“ Tamare fon Štajner