Ekipa filma „Pesi Džekson Kradljivac munje“ posetila Atinu

Persi Dzekson Kradljivac munje 1Persi Dzekson Kradljivac munje 2Pogledajte ekskluzivne fotografije ekipe filma „Persi Džekson Kradljivac munje“, koja je posetila Atinu povodom promocije filma koji nam na spektakularan način približava bogove sa Olimpa i junake grčke mitologije.

Avanturu godine „Persi Džekson Kradljivac munje“ je režirao Kris Kolumbus (Hari Poter i Kamen Mudrosti i Hari Poter i Dvorana Tajni).
Uloge tumače Logan Lerman, Brendon T. Džekson, Pirs Brosnan, Aleksandra Dadario, Stiv Kugan, Rosario Doson, Uma Turman i Šon Bin.

Povezana vest:  Bred Pit vozio striptizete pre nego što je postao slavan

Iako je dvadeset prvi vek, bogovi i ostala mitska bića sa Olimpa izašli su iz stranica udžbenika o grčkoj mitologiji učenika Persija Džeksona i ušli u njegov život. Pritom, uopšte nisu srećni zbog toga: neko je ukrao munju koja pripada bogu Zevsu i Persi je prvi na listi osumnjičenih. Jos više nevolja je izazvao iznenadni nestanak njegove majke. Dok Persi pokušava da se navikne na svoj novootkriveni status poluboga (njegov otac je Posejdon), odjednom postaje deo sukoba titana sa planine Olimp. Oni i njegovi prijatelji kreću u avanturu po čitavoj zemlji kako bi uhvatili pravog kradljivca munje, spasili Persijevu mamu i otkrili istinu koja je moćnija i od samih bogova.

Povezana vest:  Benisio Del Toro režira prvi film

Film „Persi Džekson Kradljivac munje“ nas u domaćim bioskopima očekuje od 25. februara.

Najnoviji trejler za film „Persi Džekson Kradljivac munje“ možete da pogedate OVDE!