Ekskluzivna regionalna premijera spota benda Hypnotized 

hipnoizedOd ponedeljka, 8. februara, pa narednih sedam dana, na kanalu regionalnog MTV-ja ekskluzivno možete da pogledate prvi spot grupe Hypnotized 
2 is better than 1. 

Novi sastav na regionalnoj sceni Hypnotized, u standardnoj rock postavci: vokal, gitara, bass, bubanj, završio je svoj prvi studijski album pod nazivom Big Natural. Album, čiji je izdavač Odličan hrčak, naći će se u prodaji krajem februara meseca. Na albumu se nalazi devet autorskih pesama kao i obrada Bowie-vog hita Rebel Rebel. Tekstovi svih pesama su na engleskom jeziku pošto Hypnotized ima velike ambicije za proboj i na svetskom tržištu. 

Povezana vest:  Christina Aguilera poručila Bieberu da se skloni i napuni baterije

Za prvi singl, 2 is better than 1 snimljen je spot u režiji Stevana Filipovića (poznatog po kultnom filmu „Šejtanov ratnik“). Tekst pesme i scenario spota veoma su provokativni, a filmska režija i produkcija čine spot jedinstvenom pojavom na savremenoj rock sceni Srbije. Promocija debi albuma benda najavljena je za kraj februara, kada će ljubitelji rock svirke imati priliku i uživo da čuju izvodjenje pesama sa prvog albuma ovog benda.

Povezana vest:  MTV Unplugged – 30 Seconds To Mars u petak, 7.oktobra