angelina-jolie-2

Film Andželine Džoli zove se „U zemlji krvi i meda“

Film slavne holivudske glumice i novopečene rediteljke Andželine Džoli čija je radnja smeštena u Bosni i Hercegovini, radnog naziva „Untitled Love Story“, konačno je dobio ime – „U zemlji krvi i meda“ (In the Land of Blood nad Honey).

Kako prenose svetske agencije, Andželina se mučila sa nazivom filma. To je delom i zbog toga što nije reč o jednostavnoj priči.

Povezana vest:  Ketrin Zita Džons demantovala da je trudna

-To je težak film. Želeli smo da pronađemo naslov koji će publici pomoći da shvati šta će gledati – rekla je Andželina na Kanskom filmskom festivalu, prenose svetske agencije.

Džoli je morala pronaći ime, jer je producent filma Graham King odlučio da će projekat u distribuciju krenuti 23. decembra ove godine.

Povezana vest:  Nagrada Goranu Paskaljeviću u Palm Springsu

Podsećamo da film govori o odnosima mladog Srbina (glumi ga Goran Kostić) i Bosanke (Zana Marjanović), koji su bili zajedno pre početka rata 1992. godine, te njihovim odnosima nakon početka agresije na BiH.

Iako je film napisala i režirala, Andželina ne glumi. Film su snimali glumci sa područja bivše Jugoslavije, a sniman je paralelno na engleskom i bosanskom jeziku, pa će biti dostupna verzija filma na oba jezika.

Povezana vest:  Kuća Keri Bredšo na prodaju

Ansželina je priznala da joj je davanje imena zadavalo mnogo problema i da je imala listu imena.

U toku su i finalni radovi na montaži filma.