KUNG_FU_PANDA_1

Kung Fu Panda na srpskom premijerno u Domu sindikata

 

Holivudski animirani film „Kung fu panda 2“ sinhronizovan na srpski jezik biće premijerno prikazan 29. juna u beogradskom Domu sindikata, najavio je danas distributer „Taramaunt“. Kako je najavljeno, film kompanije „Drimvorks“ (Dreaworks) biće prikazan u nedelju od 12.45 u 3D, od 16.00 u 2D formatu, a na kraju obe projekcije publiku će pozdraviti glumci koji su pozajmili glasove likovima iz filma.

Povezana vest:  Glumačka lista u novom vesternu Kventina Tarantina

Miloš Samolov daje glas glavnom junaku pandi Pou, Tigrici Katarina Žutić, Majmunu Milan Antonić, Bogomoljki Milan Tubić, Zmiji Jelena Petrović i Ždralu Marko Marković, a u ekipi su i Voja Brajović kao Poov kung fu mentor Šifu i Zijah Sokolović koji je sinhronizovao Poovog oca godpodina Pinga.

-Poov fantastični život je ugrožen pojavom strašnog zlikovca Šena (kome glas daje Mlada Andrejević) koji planira da upotrebi tajno oružje da bi pokorio Kinu i uništio kung fu. Po će morati da otkrije tajne svog misterioznog porekla i samo tada će uspeti da oslobodi snagu koja mu je potrebna za uspeh – navodi „Taramaunt“.

Povezana vest:  Vil Ferel ponovo otac

„Kung fu panda 2“ danas ulazi u svetske bioskope, a kao i u prvom filmu iz 2008. godine, o pandi zaposlenoj u prodavnici nudli koja postaje majstor kung fua, u verziji na engleskom jeziku glas Pou daje holivudski glumac DŽek Blek (Jack Black).