nirmal_momacko_vece

VELIKI BRAT 2011

Marijana se kaje, Bojana tražila kaznu za Marijanino vređanje, u toku momačko veče

Soraja pita Antoniju da li misli da će se stvarno udati  Soraja odgovara da neće i baca prsten, kaže da nije luda da se uda.

Soraja i Antonija komentarišu da je kraljica razuzdana. Brendon komentariše da se kralica provodi najbolje pod stare dane.

Marijana priča kako ne želi više ništa i ne želi ni jednu noć da bude sa ukućanima, da joj je dosta svega. Lester pita Marijanu zašto mu je ukrala kafu, Marjana mu kaže ćuti ti mali luzeru.

Nemeš plače i kaže da mu nedostaje njegova porodica i prijatelji.

Soraja, Brendon i Marijana luduju po kući. Bojna komentariše kako je to iživljavanje i da treba kolektivno da ih oteraju iz kuće. Nemeš priča sa Nikolom, izvinjavaju se jedan drugome. Marijana komentariše šta misli o kome. Nemeš konstatuje da je bolje da sutra nemaju momačko veče. Nakon toga između Marijane  i  Bojane sevnule su varnice. Marijana joj kaže da je gnjida. Bojana joj odgovara istom merom i počinje da plače od besa.

Nikola kaže da ga je sramota što je u kući i što prisustvuje ovome. Nemeš komentariše da bi želeo da živi sa Marijanom, ali ako se ovako bude ponašala onda neće moći. Vidno iznervirana i ljuta Marijana govori kako želi da izadje napolje. Tera Nemeša od sebe, koji joj je prišao i kaže mu da joj on ne treba.

Izgubljen prsten

Duško kaže Soraji da legne da odspava. Antonija i Soraja se guraju oko Duška. Duško priča Soraji da treba da ga posluša kao prijatelja. Govori joj da legne da spava i da će sutra pronaći naočare i prsten.

Moli je da se smiri. Nikola kaže Nemešu da stalno pravi probleme sebi i da treba Marijani da skrene pažnju na ponašanje. Nemeš komentariše kako joj on ništa ne može i da sve bude kako treba dok ne dođe alkohol na red. Soraja kuka da nema njenog prstena i da joj ga je neko bacio. Marijana govori Nemešu kako on nije istrajan, na šta joj on odgovara da nema pravo to da mu  priča. Duško i dalje smiruje Soraju međutim ona tera po svome. Govori Antoniji, Horvatu i Bojani da ogovaraju na krevetu. Vuče posteljinu sa kreveta.  Odlazi da se kupa i kad je ušla u kabinu prska Duška koji je u blizini, on beži. Soraja posle zove ukućane da idu u bazen zajedno sa njom. Antonija komentariše kako neće biti spavanja večeras. Soraja prska vodom Antoniju i Horvata. Antonija razgovara sa Bojanom. Govori joj da je ona jako ranjiva, a da se samo predstavlja kao Rambo. Nakon što je videla da niko ne želi sa njom u bazen, Soraja odlazi sama.

Brendonov poljubac!

Nemeš ubeđuje Marijanu da ne pije jer će on da napravi haos. Brendon i Soraja se spremaju za žurku. Brendon ljubi Marijanu u usta. Devojke i kraljica se zabavljaju i zajedno nazdravljaju.

Povezana vest:  Ove nedelje se završeva drama na Superstar kanalu - „Požar“ će upaliti kraj serije „Poseta“

Lester je nestrpljiv zbog svog nastupa. Brendon skida suknju, igra u štiklama i gaćama. Nemeš komentariše Brendona i kaže da niko ne može da ga ubedi da ranije nije nosio štikle. Soraja i Antonija padaju po dvorištu. Muškarci komentarišu njihovo ponašanje. Soraja priča sa Marijanom. Marijana kaže Soraji da je voli jer je jaka i sve može sama. Soraja kaže da je i Marijana, samo na drugačiji način. Veliki Brat muškarcima spušta roletnu da ne vide više šta se dešava napolju. Lester ide i izvodi striptiz. Marijana ulazi u sobu i poziva muškarce na žurku i priča im kako je Brendon poljubio u usta. Marijana izlazi, đuska sa Sorajom, padaju na zemlju, valjaju se. Marijana opet priča kako je Soraja jaka i da će uspeti sve sama. Priča kako su u kući sve same taktike. Nirmal komentariše da ova žurka neće izaći na dobro.

Meni je dete broj jedan u životu

Nikola, Nirmal, Antonija i Lester komentarišu događaje posle žurke. Nikola priča da ga je sve više sramota što je ovde. Nirmal kaže da će od večeras napolju misliti da se tuku.

Antonija kaže da treba da ih je sramota. Nemeš i Marijana pričaju nasamo. Ona mu govori kako je htela svima da otvori oči pre nego što bude otišla iz kuće. Kaže da se nada da će se to ostvariti u nedelju. Nemeš komentariše kako ne moraju da čekaju nedelju. Pita je ko je broj jedan u njenom životu na šta mu Marijana odgovara moje dete. On pita da li je on broj dva. On priča kako im kvari budućnost, ona pokazuje da je u srcu, briga je šta će ljudi misliti i pričati.

Nikola kaže da je lepo rekao danas da je ovo zatišje pred buru. Lester priča kako Nemeš nekad radi neke stvari koje i ne bi zbog Marijane.

Kajem se!

Marijana priča kako želi da izađe iz kuće Velikog Brata. Govori kako ne zna šta više radi u kući i da se kaje zbog sinoćnjeg ponašanja. Komentariše kako više nije svoja i da ne može da se kontroliše. Priča da to nije bila ona na žurci i da ne želi to da se ponovi više. Kaže da želi da vidi svoje dete i što pre ode svojoj kući. Veliki Brat je savetuje da razgovara sa Nemešom. Ona priča kako će Nemeš najverovatnije pokušati da je odgovori od odlaska i da ostane do nedelje i izbacivanja. Marijana komentariše da joj to neće doneti ništa dobro, i da ne može više da izdrži, a pogotovo ako Nemeš pre nje napusti kuću Velikog Brata. Konstatuje da neće moći bez njega ako ostane sama. Veliki Brat je savetuje da dobro razmisli o svemu i o tome kako ona nije već deset nedelja nominovana i da to sigurno nešto znači. Marijana kaže da će ga poslušati i da će dobro razmisliti o svemu.

Povezana vest:  IMPULS NA IZLOŽBI EXPO 2015 U MILANU

Soraja divljakuša?

Duško govori Soraji da je pijanica. Antonija joj kaže da se baca po podu kao neka divljakuša i da joj je bolje da ne pije.

Marijan i Nemeš ne žele ni sa kim da pričaju već da odu na spavanje. Marijana gura i ignoriše Nemeša. Horvat prepričava Soraji žurku. Nemeš hvata Marijanu za ruku i hoće da je uvede u sobu. Ona želi da je ostavi na miru, on odlazi ljutito od nje. Marijana opet počinje da priča o Bojani, govoreći da je jedna šuga. Nemeš viče da prestane s tom pričom i da ona njega tera da bude tolerantan, a kako se ona ponaša. Nemeš joj kaže da ne potencira priču o Bojani.

Bojana sama u sobi. Nikola kaže Marijani da se ne ljuti na njega, ali da mora da joj kaže da se danas osramotila. Marijana mu odgovara da nije. Nikola joj priča kako se bez razloga svađa. Lester priča da ona ima najviše šanse da pobedi, jer nikad nije bila nominovana. Ona kaže da je ušla kao majka i supruga i da je pala u zavetima. Nikola joj kaže da ne dopušta sebi više ovakve situacije, da ih je ružno videti i da ne treba da pravi budalu od sebe.

Jutro pametnije od noći

Marijana priča sa Nikolom i Lesterom u trpezariji. Kaže im da se ona u početku sklanjala od Bojane i Nemeša jer je videla da se Bojani Nemeš sviđa i da je ona udata žena i da ne može da ima ništa sa njim.

Lester joj kaže da jeste udata, ali da je posle dve nedelje već bila sa Nemešom u krevetu.

Nikola joj savetuje da se odmori jer će sutra već drugačije razmišljati. Soraja se žali Velikom Bratu da se ne seća pola stvari koje su se dogodile na žurci, Veliki Brat je teši.

Ućutite ili izađite iz sobe!

Horvat komentariše da je teško u kući, da mu je osećaj ko mu je drag u kući uvek isti i kako ga nije briga što je neko spreman na neke igre kako bi došao do finala.

Govori Marijani da je ona dobro prošla u ovoj kući i u šou, kako ima podršku i to veliku. Marijana opet priča o Bojani kako se sada uvlači Horvatu i Nikoli.

Zatim Horvat i Marijana kreću na spavanje. U sobi, Soraja razgovara sa Lesterom i Nikolom. Duško se žali i dobacuje im da ućute ili izađu iz sobe.

Lester i Nikola prebacuju Soraji da kad krene nešto da priča, to radi parcijalno, a ne ispriča sve. Soraja kaže da se kaje zbog svog ponašanja na žurci. Priča im kako je imala taktiku da se odmah napije. Onda prelazi u svoj krevet da spava. Marijana je legla kraj Nemeša, koji ju odmah zagrlio i poljubio, nakon čega su odmah zaspali.

Lakat u stomak

Brendon je u ispovedaonici i priča o Nemešu.Brendon je večerao i mazao feta sir na hleb koji mu je curio na pod, Nemeš ga je opomenuo ali je Brendon samo odmahnuo rukom. Posle nekog vremena Nemeš je udario Brendona laktom u stomak. Da li je bilo slučajno ili namerno to samo zna Nemeš.

Povezana vest:  Kako teku pripreme za 2. epizodu šuo programa „Tvoje lice zvuči poznato"

Još se prepričavaju stvari sa sinoćne žurke. Već je davno utvrđeno da stanari kuće Velikog Brata čim popiju alkohol gube apsolutno svaku kontrolu nad sobom I “ručna” Im popušta. A sinoć u kući Veliko Brata je organizovano devojačko veče, na kojem su samo prisustvovale žene, a muškarci su sve to mogli da posmatraju. Na ovoj ludoj žurci se stvari znatno zamrsile.

Lester je bio u ulozi stripera I on  najviše trudio oko Soraje, igrajući joj u krilu, sto je njoj jako prijalo. On je zavodljivo igrao cele veče, na šta su ukućanke vriškale . Marijana,poznata po svom opuštenom ponašanju kada popije, poljubila se sa Brendonom,koji je žurci takođe prisustvovao jer je on u ulozi “Kraljice majke”. Marijana je posle ovog poljubca povikala na glas”Kraljica me je poljubila”.

Ljubi ljubi al’glavu ne gubi

Marijana priznaje Nemešu da se sinoć poljubila sa Brendonom na cmok. Nemeš je zbunjen i ne veruje šta sluša. Marijana se sve vreme smeška. Nemeš je pita da li je to smešno. Ona mu kaže da jeste. Nemeš se naljuti i kaže joj da ne može da veruje u to i da to znači da onda ona ima potrebe sa strane.

Marijana ga nagovara da i on uradi isto, a on kaže da nema takve potrebe, ljuti se na nju i prilazi joj besno. Ona mu kaže da je gotovo ako se tako bude ponašao. Izjavljuje da će otići i da je nikada neće videti. Nemeš je pita šta bi bilo da je bio Lester, a ona odgovara da ne bi bio Lester.

Brendon joj kaže da ne brine zbog toga, a Marijana mu odgovara da nema razloga da se brine i da su to rešili.

Bojana je u ispovedaonici i priča kako želi da napusti kuću Velikog Brata, ako Marijana ne bude kažnjena zbog toga što je vređala. Sada su svi u sobi i čekaju žurku(momačko veče). Odnos Marijane i Nemeša se poboljšao i oni više ne razmenjuju teške reči već samo poljubce.

Momačko veče

Nemeš je u ispovedaonici:Veliki Brat ga pita da li je došlo do nekog fizičkog kontakta između njega i Brendona. Nemeš kaže da nije došlo ni do kakvog fizičkog kontakta i kaže da ništa namerno nije bilo. Počelo je momačko veče i momci su svi u dvorištu , slave, pridružuje im se Antonija koja izvodi strptiz i ostaje u vešu,svi uživaju i gledaju Antoniju. Ona odlazi u sobu i pridružuje se ostalim devojkama i komentariše kako nikad nije gledala striptiz, a sad je zadovoljna svojim nastupom. Devojke i Brendon(kraljica) su u sobi, razgovaraju, samo je Marijana sama i tužna i sama na krevetu. Napolju je prava žurka za sad bez incidenta momci svi složno slave i pevaju.