ukucani_42_dan

VELIKI BRAT 2011

Marija ubeđena da će biti nominovana, plaši se izlaska jer ne zna šta je čeka

Soraja i Nirmal su obnovili svoje prijateljstvo ali ništa nije kao pre. Iako je Nirmala, Soraja toliko iznervirala da je rekao da je ona za njega mrtva, pokajao se zbog toga.

Nirmal je po pitanjima Velikog Brata u ispovedaonici i pesmi koju su dobili za dnevni zadatak, zaključio da je njihov odnos zanimljiv publici. On iznosi ćinjenicu da njihova komunikacija nije kao pre i da mu je jako žao što se sve promenilo. Soraja se uglavnom „pravi“ da nije iz te priče, ali može se reći da dele isto mišljenje.

Soraja se poverila Velikom Bratu da službeno gleda na svoj odnos sa Nirmalom. Videla je kakav je i na neki način se razočarala. Njegov humor smatrala je čudnim, ali je ubrzo videla da sve to prelazi u ironiju. Iskazala je da sa njim ne može da razgovra bez neke uzbune i smatra da ne mogu biti prijatelji dok je on takav. Nirmal sa druge strane krivi oboje i smatra da nema potrebe više forsirati priču o njihovom konfliktu.

Povezana vest:  „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ - gošća Jelena Karleuša!

Ljubav koju ne skrivaju Nemeš i Marijana, ne prestaje da jenjava

Ljubav ili strast koju ne skrivaju Nemeš i Marijana, ne prestaje da jenjava. Osim što su sinoć opet vodili ljubav ispod čuvene “jorgan planine”, otkrili su šta su sve spremni da urade jedno za drugo. Nemešu se u toku boravka u kući Velikog Brata desilo dosta nepredvidivih situacija pa je na trenutak želeo da napusti kuću Velikog Brata. Pitao je Velikog Brata da li može sebi da priušti takav luksuz i još ga je zanimalo da li Veliki Brat brine i o ukućanima kad izađu napolje. Iako nije želeo ništa eksplicitno da kaže, bilo je jasno da se raspituje za Marijanu, ako ona ispadne, da li će joj Veliki Brat pomoći ili će biti prepuštena sama sebi. Marijana se plaši izlaska jer ne zna šta je čeka, ali boji se nepoznatog. Takođe je rekla, da ne bi promenila neke svoje postupke, bez obzira šta je čeka napolju. Stoji iza svojih dela i dodaje da je njen moto: „Bolje žaliti za nečim što si uradio, nego za nečim što si propustio“. Marijana misli da će ona biti ta koja će biti nominovana ali ne može da misli o tome da li će je ukućani podržati pri izbacivanju. Takođe je jutros Bojani pričala o lošem osećaju po pitanju napuštanja kuće i zamolila je ukoliko se desi da ona ode, Bojana podeli krevet sa Nemešom.

Povezana vest:  Nove epizode serije “Venčanica iz snova: Ujedinjeno Kraljevstvo”

Bez lukzuznog budžeta

Veliki Brat je ukućane okupio u dnevnoj sobi da bi ih obavesti o uspešnosti nedeljnog zadatka i budžetu koji su osvojili za narednu nedelju. Mnogima je zadatak, u kom su bili vezani, teško pao. Neki su se pre vremena i odvezali što je doprinelo krajnjem rezultatu. Ukućani su napravili čak šestdeset i sedam grešaka. Pošto su svaki dnevni zadatak ukućani uspešno uradili Veliki Brat ih je nagradio oduzimanjem šesnaest grešaka od ukupnog broja grešaka u toku trajanja zadatka! Ni to nije bilo dovoljno, jer su ukućani bili previše neozbiljni, pa samim tim nisu osvojili luksuzni budžet.

Povezana vest:  Diskaverijeva emisija “Izgubljeni Linkoln” razotkriva misteriju Linkolnove poslednje fotografije

Sastavili su šoping listu u rekordnom roku. Imali su sreće jer im je ostalo namirnica od ove nedelje, pa su spojili kraj sa krajem. Ukućani su se vratili dnevnim aktivnostima u skladu sa današnjim velikim praznikom. Veliki Brat sprema iznenađenje za svoje ukućane.