28.05.21FARMA 2010

 

Gagi napustio imanje, Miloš i dalje nastvalja po starom

 

Milena i Miloš su rešili da nahrane životinje. Uzeli su seno i nahranili ovce, a zatim i krave. Zatim su otišli do kuće kako bi popili jutarnju kafu koju je Miloš nešto ranije skuvao. Pridružio im se i Raka, koji je prokomentarisao da je Mina imala sreće jer je sa Gagijem u duelu i da će ga lako pobediti, međutim Raka je rekao da sve zavisi od glasova publike i da će biti neizvesno.

 

Mina i Gagi su u izolaciji razgovarali o tome kako na Farmi niko ne želi da iznese svoje stavove. Mina je zahvalna Mileni što ju je izabrala za slugu. Ona je prokomentarisala da su svi ljubomorni na nju jer je vredna isto kao što su ljubomorni na Miloša. Gagi je primetio da se Milena posle duela ponaša izveštačeno, i da svima deli savete.

 

U dvorištu su Raka, Zorica i Miloš razgovarali o ostalim farmerima. Za Macu su prokomentarisali kako je spustio loptu čim je sam uzeo da pere sudove. Miloš je ispričao Zorici kako se Gagi naljutio na nju jer se pomirila sa Milošem. Zorica se požalila kako je svi smatraju štreberkom, dok je Miloš konstatovao da Maja ništa ne radi. Raka se usprotivio Miloševom stavu.

 

Ovonedeljni duelisti, Gagi i Mina, su u izolaciji razgovarali o ponašanju nekih farmera. Gagi je zamerio Zorici jer se ona pomirila sa Milošem, takođe je rekao da prezire Nemanju i Milenu jer misli da njih dvoje žele da isprave greške koje su napravili na Farmi tako što bi se Nemanja sam prijavio za slugu.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije „Kraljevi drveta“ na kanalu Viasat Explore

 

Maja je pitala Nemanju i Milenu da li postoji neko ko može da voli Miloša Bojanića. Nemanja joj je odgovorio da ga cela pijaca voli, u šta se sam uverio kada je otišao na pijacu. Maja je tvrdila da Miloš radi samo pred kamerama.

 

Firči, Maca i Sajko su se popeli na stolice, napravili improvizovan štap za pecanje, mamac i udice, pa su pecali „na suvo“. Po dolasku u kuću, Firči se pohvalio kako ima svu potrebnu pecarošku opremu. Dragana je pitala Zoricu čija je ideja bila pecanje. Zorica joj je odgovorila da je to ideja Mace genijalca. Dragana se složila da je Maca genije, ali da ume ponekad da bude degutantan. Zorica je to pripisala tankoj granici između ludaka i genija, međutim, rekla je da Maca još nije prešao negativnu granicu. Zorici je takođe zasmetalo to što svi farmeri vredno rade do četvrtka, dana kada Proka dolazi u obilazak, a zatim prestane bilo kakav rad i svi se povuku. Rekla je da misli da su farmeri postali dosadni jedni drugima i da su im poslovi na Farmi dosadili.

 

Nemanja je rekao Mileni da planira da za pijacu napravi vešala i malu giljotinu za sve one koji ga ne vole. Milošu se nije svidela Nemanjina ideja jer bi izazvao kontraefekat. Miloš je dodao da će, ako bude izabran za gazdu, napraviti pravi šou koji će gledaoci pamtiti, ali ne u negativnom smislu.

Povezana vest:  10 TV serija o kojima se najviše raspravljalo na fejsbuku

 

Milena je u gazdinoj kući popričala sa Ognjenom o protekloj nedelji. Razgovarali su o tome kako je protekao zadatak, i kakvi su utisci posle prve nedelje gazdovanja.

 

Prešli su u Arenu gde Ognjen najavljuje dueliste, Minu i Gagija. Međutim pre početka duela, Zadruga je imala iznenađenje za sve farmere. Farmerima su puštene video poruke njihovih porodica i prijatelja. Farmeri su uglavnom vrlo emotivno reagovali, a većina je zaplakala. Kada je došao red na Macu da pogleda svoju poruku, prvo se nećkao da bi zatim, na ubeđivanje Ognjena pogledao poruku koju mu je snimila mama. Odmah po završetku poruke, Maca je napustio Arenu bez komentara i otišao u kuću, a zatim u dvorište.

 

Počeo je duel. Posle nekoliko pogrešnih odgovora sa obe strane, rezultat je bio 4:4. Nakon poslednjeg Gagijevog pogrešnog odgovora, poen je dodeljen Mini i tako je ona pobedila rezltatom 5:4. Dupliranjem njenih glasova, ona je ubedljivo pobedila Gagija i tako ostala na Farmi bar još jednu nedelju.

 

U dnevnoj sobi su farmeri slagali utiske o porukama porodice i prijatelja koje su videli u Areni. Raka i Miloš su se zapitali zašto je Maca izašao iz Arene i zašto mu je mama poslala poruku. Maca je ušao u dnevnu sobu i povišenim tonom rekao Milošu da ga najlepše moli da mu ne spominje majku i da mu neće biti dobro bude li je spomenuo još jedanput. Miloš mu je odgovorio istom merom. Maca je u jednom trenutku zakačio stolicu koja je zakačila Miloša za koleno. Miloš se uhvatio za koleno i požalio se svima kako je Maca manijak i kako ga je udario. Svi su izašli iz kuhinje bez komentara. Sajko je izašao napolje i pitao Macu da li je stvarno udario Miloša stolicom, na šta mu je Maca odgovorio da nije.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Nevaljali ukućani, opet pao seks ispod pokrivača

 

Firči, Maca i Sajko su se veselili u radionici. Sajko je svirao gitaru i pevao. Ideja im je da unesu prase u kuću i ostave ga tamo. Pošto su svi legli, Sajko i Firči su se presvukli kako bi mogli da izvedu akciju. Za to vreme je Maca u radionici napisao natpis koji će staviti prasetu oko vrata.

 

Prase je probudilo većinu farmera, a Raka se pokazao kao najhrabriji pa je isterao prase napolje uz pretnju da će platiti onaj ko ga je probudio iz lepog sna koji je imao.

 

Prase je nastavilo da trči po dvorištu dok Firči nije otvorio vrata od kuće. Prase je ponovo ušlo u kuću, ali ga je ovoga puta Maja isterala napolje.