Fanovi Jelen Piva neumorno bodrili Orlove na prijateljskoj utakmici sa Novim ZelandomNajboljih 20 navijača posetilo Austriju sa Jelen Pivom

 

Podrška za naše Orlove!

Najvatrenijih 20 navijača koje je Jelen Pivo u okviru web akcije „Napred Orlovi“ poveo na dvodnevni put u Austriju, grad Klagenfurt, pokazali su našim Orlovima koliko snažno navijaju za njih. Prvi susret zabeležen je prvog dana na treningu Orlova, dok su im pravu podršku pružili na prijateljskoj utakmici sa Novim Zelandom.

Povezana vest:  Uhapšen muškarac zbog rasističkih komentara o Muambi

 

Ovom prilikom, fanovi Jelen Piva napravili su i navijačke fotografije koje će postaviti na www.napredorlovi.rs i na taj način učestvovati u izradnji najvećeg navijačkog bilborda na Balkanu.

 

Fanovi Jelen Piva bodrili OrlovePo prvi put, Jelen Pivo povelo je svoje fanove, koji su osvojili najveći broj glasova za navijačku fotografiju u web kampanji „Napred Orlovi“ na dvodnevni put u Austriju od 28. do 30. maja. 2010. godine.

Povezana vest:  Palermo doveo Argentinca Garsiju

 

Apatinska Pivara pokrenula je web akciju „Napred Orlovi“ sa ciljem da se fanovima Jelen Piva obezbedi mogućnost da uživo navijaju za naše Orlove. U toku mesec dana, koliko traje akcija, poslato je preko 300 fotografija na www.napredorlovi.com za koje je pristiglo više od 15.000 glasova, dok je zabeleženo oko 180.000 poseta sajtu.

 

Akcija se nastavlja, te se svima pruža mogućnost da se njihova slika nađe među brojnim fotografijama od kojih će biti izgrađen najveći navijački bilbord na Balkanu koji će biti postavljen na Genex-u. Prvih 50oro koji osvoje najviše glasova za svoje navijačke fotografije, dobiće i majice sa slikom najvećeg navijačkog bilborda!

Povezana vest:  Tokio, posle Ćavija, želi Snajdera i Forlana

 

Pozivamo sve zainteresovane da posete sajt www.napredorlovi.rs, postave svoju navijačku fotografiju i pošalju podršku Orlovima!