Friendzone-Logo-exp

Nove emisije na MTV kanalu od 28. avgusta!

RIDICULOUSNESS 2

Stiže nova sezona urnebesne emisije Ridiculousness! Ne gubite vreme da sami tražite najsmešnije amaterske video snimke koji kruže Internetom, jer ćete u svakoj epizodi Ridiculousnessa naći najbolji izbor klipova koji ne smete da propustite!

Glavno „pogonsko gorivo“ serijala Ridiculousness je voditelj Rob Dyrdek, koji svojim jedinstvenim stilom, ritmom i zaraznom energijom uokvirljuje sve ove lomove, padove i podvale. Rob će, počevši od 28. avgusta, svakog radnog dana od 18:30 pokazati najnovije klipove i zajedno se smejati sa dodatnim voditeljima, a to su Sterling „Steelo“ BrimChanel West Coast.

Snimljena na setu u studiju, sa publikom sastavljenom od fanova i slavnih gostiju kao što su Lil Jon, Wiz Khalifa, Tyler iz Odd Future, Robovi roditelji, Weeman and Preston, Ridiculousness donosi najbolje sa interneta na MTV, time podižući običnu emisiju sa video snimcima na jedan zaista viši nivo – a i sve je toliko zarazno i smešno da ovo zaista morate da gledate i do suza se smejete!

Povezana vest:  Glumac Miloš Timotijević u društvu vučice sa Vol Strita

Od utorka, 28. avgusta, svakim radnim danom u 18:30

Repriza // subota u 15:00 (pet epizoda za redom)

FRIENDZONE 2

Šta biste uradili ako shvatite da sa vašim najboljim drugom/drugaricom želite da imate nešto više od prijateljstva? Da li biste imali hrabrosti da im to otvoreno priznate ili biste čekali da se stvari dogode same od sebe?

U emisiji Friendzone dugotrajna prijateljstva će se naći na testu kada pojedinci pokušaju da promene odnos iz prijateljskog u ljubavni. I to će uraditi u velikom stilu – pred MTV-jevim kamerama. Videćete šta se desi kada zamolite najboljeg prijatelja da vam pomogne da se spremite za sastanak na slepo, da biste mu onda kasnije otkrili da je taj sastanak zapravo namenjen za vas dvoje!

Saznajte da li će li osećanja biti obostrana, ili će prijateljstvo biti zauvek uništeno u drugoj sezoni emisije Friendzone.

Povezana vest:  Zvezda za Džima Parsona na Stazi slavnih u Holivudu

Premijera // utorak, 28. avgust.

Ponedeljak – petak u 17:20, dve epizode za redom.

AWKWARD 2

U prvoj sezoni MTV seriji Awkward imali ste prilike da posmatrate konflikte, haos i humor koji čine život petnaestogodišnje Jenne Hamilton, koju glumi simpatična Ashley Rickards („Fly Away“, „One Tree Hill“). U novoj sezoni, u Jenninom životu nikako neće izostati drame i uzbuđenja. Ona će se naći na novoj raskrsnici ispitujući odnose sa porodicom, prijateljima i dva momka prema kojima gaji osećanja.

Kao što znate, Jennin život se iz korena promenio kada je jednostavna nesreća spletom još nesrećnijih okolnosti prerasla u nesporazum nepredvidivih razmera i bila okarakterisana kao – pokušaj samoubistva…

„Awkward“ kombinuje humor sa borbom i iskustvima sa kojima svaka mlada osoba može da se poistoveti. U pitanju je serija uspona i padova nakon jedne velike nesreće, sa kojima se mlada devojka suočava uz usputno izlaženje na kraj i sa svakodnevnim dramama koje može da ima svaka tinejdžerka. Druga sezona donosi još uzbudljivije avanture i situacije sa kojima će Jenna morati da se suoči.

Povezana vest:  Ovaj vikend je rezervisan za odlična filmska ostvarenja

Od 28. avgusta, petkom u 17:20, dve epizode za redom

Reprize: subota u 10:10, ponedeljak u 14:50, utorak u 09:10.

SAVAGE U

Dan Savage, kolumnista i seksolog, pridružio se MTV-ju na proputovanju po Američkim koledžima kako bi odgovorio na najličnija pitanja studenata o seksu, vezama i izlascima.

Emisija Savage U prati Dana dok na duhovit i brutalno iskren način razrešava sve dileme i probleme koji studenti imaju kad su u pitanju škakljive teme. Šta zaista muči studente, ko se sa kim muva, a ko se drži po strani i zašto, Dan će davati savete jedan-na-jedan i slušaće iskrena pitanja, brige i zanimljive dogodovštine u vezi sa seksom i vezama. Od ozbiljnog do luckastog, ni jedna teba nije taboo, previše nastrana ili konzervativna…

Od utorka, 28. avgust, svakog radnog dana u 18:10.

Reprizno // nedeljom od 15:00 pet epizoda zaredom.