decji_sajam_april_2012

X jubilarni Dečiji sajam održaće se od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu
 
Bliži se početak najveće dečije manifestacije u regionu – X jubilarni Dečiji sajam održaće se od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu, a sve posetioce pored bogatog kulturno-umetničkog i sportskog programa očekuju i druga brojna iznenađenja.
Dečiji sajam je jedinstven, interaktivni događaj koji ispunjava kulturne, socijalne i obrazovne potrebe sve dece u našoj sredini i na taj način podstiče razvoj kreativnosti, zajedničkog duha, kao i negovanje i jačanje porodice kao institucije. Igra, drugarstvo, pesma, dečije stvaralaštvo predstavljaju sinonime ove manifestacije, koji dva puta godišnje okupe oko 35.000 roditelja i dece.
Pored raznolikog programa, posetioci će moći da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici.
Svi oni koji budu odlučili da posete X jubilarni Dečiji sajam, moći će besplatno da uživaju u zabavi, druženju i raznolikom edukativnom sadržaju. Pored generalnog sponzora Campina Puddis, sponzori manifestacije su: Frikom i Alkaloid, dok su Dečiji sajam podržali Ministarstvo omladine i sporta, Skupština grada Beograda i Privredna komora Srbije.

   

Povezana vest:  „Antico fest" u Delta Cityju od 31. marta do 2. aprila