narnija_namernik_zore

Nova DVD izdanja u prodaji: Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore, Nezaustavljiv, Wall Street: Novac nikad ne spava i Gricni me

Distributerska kuća Tuck najavila je danas puštanje u prodaju 334. kola najnovijij DVD izdanja: „Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore“ (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader), „Nezaustavljiv“ (Unstopabble), „Wall Street: Novac nikad ne spava“ (Wall Street: Money never sleeps) i „Gricni me“ (Vampires suck).

LETOPISI NARNIJE: PUTOVANJE NAMERNIKA ZORE

Reditelj: Majkl Epted

Scenarista: Kristofer Markus, Stiven Mekfli

Uloge: Džorži Henli, Skendar Kejns, Ben Barns, Vil Polter

Žanr: avantura, fantazija

Trajanje: 108 minuta

Vratite se magiji i čudesima epskog sveta C.S. Luisa u ovom trećem delu omiljenog avanturističko-fantastičnog serijala Letopisi Narnije. Kada Lusi i Edmund Pevensi, zajedno sa svojim rođakom Justasom, budu progutani od strane jedne slike i transportovani nazad u Narniju, oni se pridružuju Princu Kaspijanu i plemenitom mišu po imenu Ripičip na palubi veličanstvenog broda Namernik zore. Hrabri putnici putuju do tajanstvenih ostrva, suočavaju se sa mističnim stvorenjima i ponovo se udružuju sa Velikim Lavom Aslanom na misiji koja će odrediti sudbinu same Narnije!

Povezana vest:  Sledećeg meseca premijerno dva nova filma u distribuciji MCF MegaCom Filma: “Između svetova“ i „Žena iz susedstva“ u maju u bioskopima

NEZAUSTAVLJIV

Reditelj: Toni Skot

Scenarista: Mark Bombak

Uloge: Denzel Vošington, Kris Pajn, Rozario Doson

Žanr: Akciona drama

Trajanje: 94 minuta

1.000.000 tona. 100.000 života. 100 minuta.

Dobro se držite jer ćete doživeti najuzbudljiviju vožnju u životu kada se Oskarovac Denzel Vašington i Kris Pajn (Zvezdane staze) udruže u najuzbudljivijem akcionom trileru godine! Voz koji prevozi opasne, toksične hemikalije, bez kontrole juri ka gradu i samo dva čoveka mogu da ga zaustave: mašnovođa vateran (Vašington) i mladi kondukter (Pajn). Hiljade života je pod znakom pitanja dok ovi obični heroji pokušavaju da stignu milion tona pomahnitalog čelika i spreče katastrofu epskih razmera. U režiji vizionara Tonija Skota (Man on Fire), ova priča inspirisana stvarnim događajima donosi uzbuđenje i napetost koji su nemilosrdni, neobuzdani… NEZAUSTAVLJIV!

Povezana vest:  Mila Jovović najavila peti film serijala Pritajeno zlo

WALL STREET: NOVAC NIKAD NE SPAVA

Reditelj: Oliver Stoun

Scenarista: Alan Loeb, Stiven Skif

Uloge: Majkl Daglas, Šaja LeBaf,  Suzan Sarandon, Džoš Brolin, Čarli Šin

Žanr: Drama, akcija

Trajanje: 127 minuta

Film Olivera Stouna

Nakon dugogodišnjeg boravka u zatvoru, Gordon Geko (Majkl Daglas) nađe se na slobodi, gledajući svet kojim je nekada komandovao. U nadi da će popraviti svoj odnos sa ćerkom Vini (Keri Maligan), Geko iznudi savezništvo sa njenim verenikom Džejkom (Šaja LeBuf). Ali Vini i Džejk će na teži način saznati da je Geko još uvek veliki manipulator koji se neće zaustaviti ni pred čim u ostvarivanju svojih ciljeva.

Povezana vest:  Hju Lori napušta glumu?

gricni_meGRICNI ME

Reditelj: Džejson Frajdberg, Aron Seltcer

Scenarista: Džejson Frajdberg, Aron Seltcer

Uloge: Džen Proske, Met Lanter, Didrik Bader

Žanr: komedija

Trajanje: 78minuta (bioskopska verzija)

80 minuta (produžena verzija)

OČNJACI GORE!

Zarijte zube u histerično smešnu parodiju VAMPIRI SMARAJU, odnosno produženo UGRIZI ME izdanje sa više otkačenog humora i krvavo dobre zabave! Beka, ogorčena tinejdžerka u novoj školi, nađe se rastrzana između dva natprirodna udvarača: hirovitog vampira i ekstremno dlakavog vukodlaka. Od dvojice komičarskih genija koji su napisali Mrak film i sa Kenom Jeongom (Mamurluk u Vegasu) u jednoj od uloga, ova urnebesna komedija će vas naterati da urličete „JOŠ!“.

Ova izdanja možete naći u radnjama Big Bang TC Ušće Shopping centar, Dallas Records Sremska 2, Kolosej S Delta City II sprat i Pergament, hol Doma Sindikata po ceni od 799 dinara.