delta_citySajam najboljih učeničkih kompanija Srbije u Delta Cityju

Sajam najboljih učeničkih kompanija srbije, u organizaciji „dostignuća mladih srbije“, biće otvoren u subotu 28.maja, u 11 časova, na centralnom atrijumu delta cityja.

Učenicima srednjih škola biće omogućeno da predstave svoju poslovnu veštinu kroz prezentaciju preduzetničke ideje. Pobednička ekipa predstavljaće srbiju na takmičenju najboljih učeničkih kompanija evrope, u oslu, od 4. Do 7. Avgusta 2011. Godine.

Povezana vest:  Šetnja, muzej ili soba za bekstvo? Dan zaljubljenih u Beču

Kriterijumi za ocenjivanje ideja učeničkih kompanija biće kreativnost, poslovnost, inovativnost, originalnost, potreba i odgovor zajednice na određenu biznis ideju kao i društveno odgovorno poslovanje i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Takođe, ocenjivaće se i kvalitet prezentacije i nastup direktora učeničkih kompanija, koji će se predstaviti stručnom žiriju. Žiri će uzimati u obzir i njihovu profesionalnost, pouzdanost, sposobnost upravljanja, rad u timu i slično.

Povezana vest:  Sjajan Balkan Tube Fest powered by Fanta održan u Banja Luci

Tokom sajma, posetioci delta cityja imaće priliku da obiđu štandove učeničkih kompanija  kao i da kupe ponuđene proizvode.