KUNG_FU_PANDA_1

Sutra premijera animiranog filma „Kung fu panda“

Sinhronizovani animirani film „Kung fu panda2“ rediteljke Dženifer Ju Nelson biće premijerno prikazan sutra u Domu sindikata, najavio je distributer „Taramaunt“.

Za ljubitelje 3D tehnike, film će premijerno biti prikazan u sali 2 u 15.45 sati, dok će u sali 1 moći da se pogleda u 2D formatu, sa početkom od 16 časova. Na kraju projekcija publiku će pozdraviti glumci koji su pozajmili glasove likovima iz filma.

Povezana vest:  Džoni Dep: U Dizniju ne vole kapetana Speroua



Junacima animirane komedije glasove su pozajmili Miloš Samolov, Katarina Žutić, Voja Brajović, Zijah Sokolović, Milan Antonić, Mlađa Andrejević, Jelena Petrović, Marko Marković, Milan Tubić.

U originalnoj verziji na engleskom jeziku čuju se glasovi Džeka Bleka, Anđeline Džoli, Dastina Hofmana, Džeki Čena, Seta Rogena, Lusi Lu, Geri Oldmana, Žan Klod Van Dama.

Povezana vest:  Kultni film Deni Bojla "Trainsportting" na Filmstritu

U nastavku filma o avanturama jednog od najneobičnijih junaka, koji je od zaposlenog u prodavnici nudli postao majstor kung fua, Poovi snovi su se ostvarili i sada je Zmajski ratnik koji štiti Dolinu mira uz svoje drugare: Tigricu, Majmuna, Bogomoljku, Zmiju i Ždrala.

Ali Poov život je ugrožen pojavom strašnog zlikovca, gospodara Šena, koji planira da upotrebi tajno oružje da bi pokorio Kinu i iskorenio kung fu.

Povezana vest:  Šija le Buf: Ovo su moji poslednji "Transformersi"

Film „Kung fu panda 2“ na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 2. juna.