SUPER_8_2

„SUPER 8“ STIŽE U BIOSKOPE 16. JUNA!

Uzbudljiva SF avantura reditelja Džej Džej Abramsa i producenta Stivena Spilberga „SUPER 8“, od četvrtka, 16. juna stiže na redovne bioskopske repertoare.

U ovom svojevrsnom omažu filmskim klasicima poput „E.T.“-ja, „Indijane Džounsa“ i „Gunisa“ dobro uklopljenog sa neverovatnim specijalnim efektima i odličnom SF pričom, publika će moći da uživa u bioskopima Kolosej, Ster Cinemas, Roda i Arena (Novi Sad).

Povezana vest:  Stara igra, novi svet i potpuno nova pravila - Džumandži: Dobrodošli u džunglu

Leta 1979. godine, grupa prijatelja u gradiću u Ohaju odlučila je da snimi film o zombijima. Dok su snimali svoj super 8 film, prisustvovali su katastrofalnoj železničkoj nesreći iz koje su i sami jedva izvukli živu glavu, ali uskoro će otkriti da nije bio u pitanju nesrećan slučaj. Ubrzo zatim, neobična nestajanja i neobjašnjivi događaji počeće da se dešavaju, a lokalni šerif, Džek Lemb (Kajl Čendler) pokušaće da otkrije istinu – nešto mnogo strašnije nego što su mogli i da zamisle.

Povezana vest:  ''Skyfall'' postao 10. najplaćeniji film svih vremena

čpU središtu filma nalazi se šestoro dece iz malog gradića u Ohaju čiji su letnji snovi o snimanju prvog super 8 filma, remek delu o čudovištima, iznenada prekinuti. Nakon što su prisustvovali užasnom prevrtanju voza, misteriozni događaji oko sudara uticaće na njihova prijateljstva, porodice i zauvek će promeniti način na koji posmatraju život.