mladen_krstajic_civil_1

Krstajić: Potrebna su nam po dva igrača na svakoj poziciji

 

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Mladen Krstajić izjavio je danas da „crno-bele“ očekuje duga i naporna sezona i da će zbog toga insistirati da na svakoj poziciji ima po dva kvalitetna igrača.

-Svi dosadašnji rezultati se zaboravljaju i sa novim ambicijama ulazimo u predstojeću sezonu. Predsednik Đurić do sada nije mi pravio problem za bilo kog igrača koji mi se učinio da je intersantan – rekao je Krstajić na početku priprema u Sportskom centru „Teleoptik“.

Povezana vest:  Nova sezona u MLS ligi počinje 3. marta

Krstajić je potvrdio da je uspostavljen kontakt sa defanzivcem ruskog Toma, Đorđem Jokićem, koji želi da pređe u Partizan, iako mu ugovor ističe u novembru.

-Jokić hoće da na svoju štetu raskine ugovor, a pritom nije u pitanju mali novac. To je za svako poštovanje i pokazuje koliko želi da dođe u Partizan. Treba razumeti i njegov klub, jer je u pitanju fudbaler koji igra standardno dobro i žele da da mu ponude novi ugovor – rekao je Krstajić.

Povezana vest:  Odštampano dodatnih 5.000 ulaznica za meč Srbija - Vels

On je istakao da klub pregovara sa Alanijom iz Vladikavkaza oko štopera Ivana Ivanova, kao i da je u tom slučaju otežavajauća okolnost što stamenom Bugarinu još nije istekao ugovor.

Krstajić je dodao da postoje intersovanja za Stefana Savića, kao i to da je reprezentativac Crne Gore za sada igrač Partizana.

Jedan od fudbalera koji će se lakše od ostalih novajlija privići na novu sredinu je Vladimir Volkov, koji je u završnici prošle sezone trenirao sa „crno-belima“.

Povezana vest:  Fifa bi mogla da kazni FS Italije zbog Muntarija

-Ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Došao sam u pravu ekipu i nadam se da ću osvajati trofeje. Mogu da igram na poziciji levog beka, ali i na sredini terena. Na treneru Stanojeviću je da odluči gde ću biti najkorisniji za ekipu – rekao je Volkov.

Novo lice na treningu u „Zemunelu“ je tamnoputi momak iz Gane Abraham, rođen 1993. godine, koji se nalazi na probi i pokušaće da se nametne stručnom štabu sampiona.