lindsay-lohan_2

Lindzi Lohan zabranjene žurke dok je u kućnom pritvoru

Glumica Lindzi Lohan nije prošla alko test dok je bila u kućnom pritvoru u Los Anđelesu, ali nije prekršila uslovnu kaznu i neće biti kažnjena zbog toga, odlučila je sudija suda u Los Anđelesu.

Kako prenosi Rojters, sudija Stefani Sautner zabranila je Lohanovoj da organizuje žurke u svom domu sve dok ne istekne njenih 35 dana kućnog pritvora zbog krađe ogrlice.

Lohanova, koja u kućnom pritvoru služi kaznu zbog januarske krađe ogrlice, juče se pojavila pred sudom kako bi se utvrdilo da li je prekršila svoju uslovnu kaznu iz 2007. godine zbog toga što je pala na alko testu.

Povezana vest:  Još jedna nagrada za Jasnu Đuričić

Šoubiznis sajt „TMZ“ naveo je da je Lohanova prošle nedelje napravila veliku žurku i roštilj u svom domu.

U medijima se spekulisalo da će Lindzi Lohan, koja je bila u zatvoru i više puta na rehabilitaciji, zbot toga otići u zatvor, ali to se nije dogodilo.

Sudija Sautner navela je da glumica nije prekršila uslovnu kaznu zbog vožnje u pijanom stanju i posedovanja narkotika iz 2007. godine jer više nije obavezna da se podvrgava alko i testovima na drogu.

Povezana vest:  AMERIČKA BOX OFFICE, Novi nastavak Šerloka Holmsa vodi na bioskopskim blagajnama

Lindzi Logan je u maju osuđena na četiri meseca zatvora i 480 sati društveno-korisnog rada nakon što je priznala krivicu za krađu nakita. Glumici je zbog prepunjenosti zatvora skraćen boravak u zatvoru i određena kazna kućnog pritvora.

Sudija Sautner je rekla Lohanovoj da će ostati u kućnom pritvoru do 29. juna i da ne može više od jednog prijatelja ili rođaka da primi u svoju kuću u Kaliforniji.

Povezana vest:  Najseksi muškarac na svetu Bredli Kuper pronašao srodnu dušu

Karijera Lindzi Lohan u velikoj je krizi zbog njenih čestih problema sa korišćenjem narkotika i konzumiranja alkohola. Glumica bi, međutim, ove godine trebalo da zaigra u filmu o njujorškom mafijašu Džonu Gotiju pored Džona Travolte i Al Paćina.