HP7-PT2-TRL-2274

Hari Poter i relikvije Smrti 2 u našim bioskopima u 2D i 3D tehnologiji

Distributerska kuća Tuck saopštila je da će film “Hari Poter i relikvije Smrti 2” u našim bioskopima biti prikazivan u 3D tehnologiji, kao i u 2D u pojedinim bioskopima!

U drugom delu epskog finala, borba koja se vodi između dobra i zla, u svetu čarobnjaštva, eskalirala je u sveopšti rat. Ulog nikada nije bio veći. I niko nije siguran. Ali, Hari Poter može biti taj, koji će podneti najveću žrtvu, kako se približava poslednji okršaj sa lordom Voldemorom. Tu se sve završava.

Povezana vest:  Kameron sa Nasom snima Mars u 3D tehnici

Poslednji deo priče o najpoznatijim čarobnjacima na svetu režirao je Dejvid Jejts, a glavne uloge tumače Danijel Redklif, Rupert Grint, Ema Votson i Rejf Fajns.

Premijera filma “Hari Poter i relikvije Smrti 2” zakazana je za 13. jul, a na redovnom bioskopskom repertoaru film će biti od 14. jula.

U Sava Centru imaćete priliku da premijerno pogledate film u 2D tehnologiji, dok će premijerna projekcija filma u 3D, istog dana, biti u bioskopu Kolosej Cineplex.

Povezana vest:  Havijer Bardem glumi negativca u novom filmu o Bondu

U oba bioskopa, posetioci će moći da uživaju u prigodnom programu i zanimljivim aktivnostima koje će pratiti ovaj događaj.

Najnoviji trejler filma “Hari Poter i relikvije Smrti 2” možete pogledati OVDE!